Rugpijn

"Had ik dit maar eerder geweten - had me jaren van pijn bespaard!"

Rugpijnde Beste Behandeling

Een advertentie uit 1973 over zelfbehandeling van rugklachten zette mij op het spoor van het beste behandeling voor rugpijn die ik tot nu toe heb ontdekt!

Hoe U Uw Eigen Rugklachten Corrigeert

Rugpijn Behandeling – Toevallige Ontdekking

Voor mijn werk volgde ik een cursus copywriting en daardoor liep ik tegen bovenstaande advertentie uit 1973 aan. 

De advertentie prees een boek aan wat was geschreven door een enthousiaste patient van een beroemde rugspecialist in de USA in die tijd, dr. Thompson.

Ik was zo enthousiast door de advertentie dat ik op zoek ging naar dit boek en uiteindelijk wist ik van een bibliotheek uit de USA een afgeschreven exemplaar te pakken te krijgen.

Rugpijn – Oorzaak & Scheefstand

Dr Thompsons New Way To Cure Your Aching Back

Ik las dit boek in 1 ruk uit en eindelijk begreep ik waarom mijn rugklachten zo vaak terug kwamen en waarom ik scheef kwam te staan als het weer eens in mijn rug was geschoten.

Wat ik niet begreep is waarom niemand mij dit eerder had verteld, het was eigenlijk zo simpel.

De hele rug rust in een uniek gwricht: het si-gewricht en dit gewricht is volgens Dr. Thompson 1 van de minst begrepen gewrichten in het menselijk lichaam.

En het wordt vrijwel volledig over het hoofd gezien door artsen en fysiotherapeuten.

Dr. Thompson ontwikkelde een aantal eenvoudige zelfcorrecties voor het si-gewricht, en die zijn nu verwerkt in het Rugpijnweg Programma.

Waarom had geen van de fysiotherapeuten die ik door de jaren heen had bezocht, mij de simpele zelfcorrectie oefening geleerd om zelf de basis van mijn rug weer recht te zetten?

A-Specieke Rugklachten Bestaan Niet

Dr. Thompson zei in feite dat a-specifieke rugklachten niet bestaan. A-specifieke rugklachten is de term die wordt gebruikt als medici geen specifieke lichamelijke oorzaak voor rugklachten kunnen vinden. Dr. Thompson ontdekte echter dat in vrijwel alle gevallen van rugklachten er een aantoonbare afwijking van het si-gewricht kon worden waargenomen.

Maar als je daar niet naar kijkt dan zul je dit natuurlijk ook nooit ontdekken.

Dus in 90% van de gevallen van rugpijn, hernia of ischias bleek dat er een si-probleem was. En het boek beschrijft dat na correctie van het si-gewricht verdwenen de klachten 1 voor 1.

Soms was er direct resultaat, en in andere gevallen waren meerdere correcties van het SI-gewricht nodig voordat patienten weer geheel pijnvrij waren. Dr Thompson ontwikkelde een serie eenvoudige oefeningen voor zelfcorrectie van het SI-gewricht.

90% Rugklachten 1 Oorzaak

Ongelofelijk dat al in 1973 bekend was wat de meest waarschijnlijke oorzaak is van 90% van alle chronische rugklachten.

En dat al in 1973 een amerikaanse arts zo veel mensen had geholpen met een aantal speciaal ontwikkelde medische zelf correctie oefeningen die de basis van de rug recht zetten.

En dat deze oefeningen eigenlijk dreigden verloren te gaan.

Ik ben zo blij dat ik dit boek heb gevonden en ik heb dankbaar van de kennis van Dr. Thompson gebruik gemaakt in de ontwikkeling van de oefeningen voor het Rugpijnweg programma.

Banner Rugklachten

Aanvullend Onderzoek Bevestigt SI-Gewricht Oorzaak Rugklachten

Natuurlijk ben ik verder op zoek gegaan naar aanvullend onderzoek en wat schetst mijn verbazing. Ik vond onderzoek onder 1000 rugpatienten, met klachten varierend van rugpijn, hernia, ischias, uitstralingspijnen, beenlengteverschil, chronische langdurige rugklachten tot zelfs mensen die zo ernstig beperkt waren door hun rugklachten dat ze dachten een operatie nodig te hebben.

Van de 1000 patienten bleek bij 980 mensen een afwijkende stand van het si-gewricht te worden waargenomen. U leest het goed, in 98% van de gevallen van rugklachten werd een aantoonbare afwijking van het si-gewricht gevonden.

Ook nu werd overgegaan tot correctie van het si-gewricht en opnieuw verdwenen de klachten bij vrijwel iedereen.

Amerikaanse Chiropractor 40 Jaar Onderzoek SI-Gewricht

Toen ik eenmaal op zoek was, ging ik natuurlijk verder. En ik kwam in contact met een Amerikaanse chiropractor die meer dan 40 jaar studie heeft gedaan naar de werkingen van het SI-gewricht. Hij heeft daarvoor uitvoerige presentaties gemaakt die beschikbaar waren voor collega chiropractoren en fysio- en manuele therapeuten.

Voor Rugpijnweg kocht ik alles van hem wat ik kon krijgen en na persoonlijk overleg heb ik toestemming om zijn medische zelf correctie oefeningen voor het si-gewricht op te nemen in het Rugpijnweg Programma.

Hoe U Uw SI-Gewricht Zelf Corrigeert!

Dankzij dit boek kan iedereen die nu nog last heeft van rugpijn, hernia, ischias of spit, gebruik maken van speciaal ontwikkelde medische oefeningen om zelfs de meest hardnekkige rugklachten ZELF aan te pakken en definitief achter u te laten.

Ik heb een video opgenomen waarin ik meer over dit boek vertel en de nummer 1 oorzaak van zo veel rugklachten, klik daarvoor op het plaatje van het boek, of op de titel van die video: Hoe U Zelf Uw SI-Gewricht & Scheefstand Corrigeert!.

Omdat Rugpijn iets is waar je IEDER MOMENT van de dag last van hebt, is het beste moment om er iets aan te doen; NU!

Rugpijn Banner
Robert Feddes

Voormalig Rugpatient Robert Feddes ontwikkelde het RugpijnWEG! Programma na een periode van 20 jaar steeds erger wordende rugklachten. Robert heeft GEEN last meer van zijn rug en inmiddels hebben 10.000-en zijn programma's al gedownload!

Aanbevolen VIDEOS

Hoe U Snel En Blijvend Rugpijn Overwint
Hoe U Zorgt Dat Het Nooit Meer In Uw Rug Schiet
Hoe U Zelf Uw Si Gewricht En Scheefstand Corrigeert
Hoe U Ischias En Uitstralingspijnen Helemaal Laat Verdwijnen
Hoe Hernia En Tussenwervelschijven Natuurlijk Genezen

Rugpijn WEG ERMEE!

Artikelen Over Rugpijn