Rugpijn Oorzaken

"Beter dan het diagnose recept model, wat de oorzaak niet wegnam. Dit werkt!"

Rugpijn Oorzaken

Wat veroorzaakt uw rugklachten?

En wat kunt u er aan doen? William Occam – Franciscaner monnik en geleerde uit de 14e eeuw – zei dit: “De eenvoudigste verklaring of oplossing is de beste.” Deze wet noemen we nu Occam’s Razor (Occam’s Scheermes), ook wel genoemd de Lex Parsimoniae, en tot nu toe lijkt het steeds weer te werken.

Eenvoudigste Oorzaken

Gewapend met deze uitspraak zochten wij naar de eenvoudigste oorzaken van rugpijn, hernia, ischias en andere problemen met de rug.

Eenvoudigste Oplossingen

En we zochten meteen naar de eenvoudigste oplossingen voor diezelfde rugproblemen. En grappig genoeg werkt de wet van Occam ook voor oplossingen voor rugklachten:  de eenvoudigste oplossing voor een rug probleem is de beste…

Verwacht hier dus geen moeilijke dingen want daar laten we het scheermes van Occam op los. Alleen wat het Scheermes van Occam overleeft presenteren we hier, nou ja, we proberen het in ieder geval zo eenvoudig mogelijk te houden.

Succes!

Rugpijn Banner
Robert Feddes

Voormalig Rugpatient Robert Feddes ontwikkelde het RugpijnWEG! Programma na een periode van 20 jaar steeds erger wordende rugklachten. Robert heeft GEEN last meer van zijn rug en inmiddels hebben 10.000-en zijn programma's al gedownload!

Aanbevolen VIDEOS

Hoe U Snel En Blijvend Rugpijn Overwint
Hoe U Zorgt Dat Het Nooit Meer In Uw Rug Schiet
Hoe U Zelf Uw Si Gewricht En Scheefstand Corrigeert
Hoe U Ischias En Uitstralingspijnen Helemaal Laat Verdwijnen
Hoe Hernia En Tussenwervelschijven Natuurlijk Genezen