Knopen In Spieren Oorzaak Ischias?

Ontdek hier de echte oorzaak van ischias en wat er ZELF aan te doen.

Als u weet waardoor Ischias & Uitstralingspijnen worden veroorzaakt, bent u er zo van af!

Heeft u ook wel eens van die uiterst gevoelige spierknoopjes? Als u er op duwt gaat u door de grond van de pijn. En soms voelt u het dan steken of tintelen op een hele andere plaats in uw lichaam.

Dit zijn myo-fasciale triggerpoints, myo betekent spier en fascia staat voor bindweefsel. Het zijn dus knoopjes in uw spieren die via het bindweefsel pijn of andere verschijnselen (spieruitval bijvoorbeeld) veroorzaken (triggeren).

Bekijk de video hierboven en ontdek wat u hier zelf aan kunt doen.

Probeer
Het Ook!

Rugpijnweg Oefenprogramma bevat speciale rek- en strekoefeningen gericht op laten wegsmelten van ischias veroorzakende triggerpoints!

Rekken en strekken met de juiste oefeningen kan het verschil maken tussen pijn die ongecontroleerd steeds verder uit de hand loopt of leven zonder ischias & uitstralingspijnen!

Bij Hernia, Ischias, Rugpijn & Spit
Spelen Triggerpoints Altijd Een Rol

Clair Davies, een voormalig pianostemmer uit de VS, kon zijn werk niet meer doen vanwege ernstige pijnklachten.

Hij ontdekte dat triggerpoints de boosdoeners waren. Door die triggerpoints op een bepaalde manier weg te masseren verdween de pijn. Hij schreef een boek over zijn ontdekking en heeft zo duizenden mensen van hun klachten afgeholpen.

Triggerpoints spelen een rol bij iedereen met rugpijn en ischias.

Ischias is in feite niets anders dan uitstralingspijn rond de ischiaszenuw en dit blijkt altijd vanuit een aantal hele specifieke triggerpoints vandaan te komen.

Deze triggerpoints ontstaan op verschillende manieren. Overbelasting en verkeerd gebruik van spieren zijn veel voorkomende oorzaken.

Je kunt je triggerpoints aanpakken door rechtstreekse massage en door goede rek- en strekoefeningen.

Het Rugpijnweg Programma heeft de inzichten van Claire Davies verwerkt in speciale rek- en strekoefeningen die al velen hebben geholpen van hun ischiaspijnen af te komen.

Tijdens een vakantie in Griekenland liep Robert een aanval van ischias op na het waterskiën. Met behulp van de nodige rek-en strekoefeningen en met een gladde steen die hij op het kiezelstrand vond, wist hij zijn klachten onder de duim te krijgen!

"Een vriend van me, een Griekse fysiotherapeut, wist werkelijk niet wat hij zag. Toen hij me zo zag strompelen over de camping dacht hij dat ik minstens 8 of 9 behandelingen nodig zou hebben!

Ik bedankte hem lachend en ging vervolgens naar het strand, op zoek naar een mooie gladde kiezel.

Met behulp van deze steen heb ik de pijnlijke plek in mijn bil gemasseerd. Verder deed ik die dag nog wat rek-en strekoefeningen en de volgende dag stond ik zonder enige pijn of beperking op.

De fysiotherapeut was met stomheid geslagen."

Waarom Zou U Blijven Leven Met Uitstralingspijn & Ischias?

Als Duizenden Al Zo Makkelijk Al Hun Pijn
Eenvoudig & Snel Achter Zich Lieten

Denk Liever Na Over Hoe Uw Leven Er Uit Zou Zien
Zonder Stekende Ischiaspijnen

Meer weten, klik dan hier.

Aanbevolen Videos

Hoe Ischias Verdwijnt Als Sneeuw Voor De Zon