Doorbraak Rugpijn Onderzoek!

Australische onderzoekers publiceren baanbrekend onderzoek.

Niet meer naar de fysio omdat het weer in uw rug is geschoten, niet meer die verlammende rugpijn maar gewoon weer doen waar u zin in heeft?

Hoe frustrerend is het als het steeds opnieuw in je rug schiet en je arts of specialist zegt tegen je dat de oorzaak van je rugklachten onbekend is.

Oorzaak onbekend?! Nee DUS - Australische onderzoekers deden belangrijke ontdekking over iets wat vrijwel altijd door specialisten, artsen en fysiotherapeuten over het hoofd wordt gezien.

Bekijk bovenstaande video en doe er uw voordeel mee.

Probeer
Het Ook!

Kant & Klaar Oefenprogramma verwerkt Australische inzichten in oefeningen die doorbraak geven bij chronische rugpijn.

Simpele oefeningen die exact de juiste spieren activeren & trainen. Resultaat is een rug die weer stabiel, sterk en soepel is.

Australisch Onderzoek Ontdekt Aantoonbare Problemen In Rug
Waar Specialisten NIETS Kunnen Vinden!

Dat het 'zomaar' in je rug kan schieten, is een vreemde gedachte. Voor een rug die op slot schiet bestaat wel degelijk een oorzaak.

Dank zij Australisch onderzoek weten we nu dat er kleine stabiliteitsspiertjes beschadigd raken als het in je rug schiet - de multifidus spiertjes.

Grote spieren nemen hun werk over en schieten in een beschermende kramp. Precies, de kramp die u voelt als uw rug op slot schiet!

Is dit eenmaal een keer gebeurd, dan kan het steeds vaker en steeds makkelijker in je rug schieten (en vaak ook heftiger). Voor je het weet, zit je in een vicieuze cirkel waar je niet meer uit komt.

De oplossing die Rugpijnweg.nl hier biedt is het afzonderlijk trainen van juist deze kleine spiertjes, zodat de stabiliteit van de rug hersteld wordt en het minder vaak in uw rug schiet.

Zo gaat uw rug snel en steeds zekerder weer de goede kant op: u zult uw fysio steeds minder zien en u neemt voorgoed afscheid van die vervelende, je-hele-leven-vergallende- rugklachten.
Tijd om weer te doen waar u zin in heeft!

De laatste keer dat het bij Robert Feddes zo erg in zijn rug schoot, dat hij letterlijk niets meer kon doen, besloot hij dat het genoeg was. Hij wilde voor eens en altijd een oplossing! Hij las over een revolutionair onderzoek van Australische fysiotherapeuten en deed er zijn voordeel eerst zelf mee.

De doorbraak van het Australische onderzoek is daarna verwerkt in de oefeningen van het Rugpijnweg Zelfhulpprogramma.

Inmiddels wordt dit programma wereldwijd en door duizenden tevreden bezoekers gebruikt als oplossing voor hun rugklachten.

Dankzij dit programma vinden mensen oplossingen voor soms jarenlange problemen waarvan artsen en specialisten steeds zeiden dat er niet veel aan te doen was!

Als u al jaren last heeft van uw rug en de moed heeft opgegeven...

Omdat U Alles Al Heeft Geprobeerd En Niets Ooit Werkte
Dan Is Deze Doorbraak Voor U

Mensen In 93 Landen Hebben Al Afscheid Genomen
Van Hardnekkige Rugproblemen

Waarom zou het voor U niet werken?

Aanbevolen Videos

7 Of 8 Jaar Last Gehad Van Ischias

Carol C.
Michigan, USA

Mijn Leven Terug


Ik wil je bedanken dat je me mijn leven hebt teruggegeven.

Bij mij is 4 jaar geleden een hernia vastgesteld, en ik heb 7 of 8 jaar last gehad van ischias.

Chiropractie heeft niet geholpen en de dokter wilde me alleen maar pijnstillers geven.

Nog maar 3 weken geleden heb ik het boek Rugpijn& Hernia Weg Ermee! gedownload. Ik ben de halve nacht opgebleven en heb het helemaal gelezen, en ik ben de volgende dag met de oefeningen begonnen.

Voor de eerste keer in vele jaren, is er geen teken van de ischias en de rugpijn is voor 99% verdwenen.

Ik kan weer wandelen en ben gisteren zonder pijn wezen winkelen, ik heb wat in de tuin gewerkt en heb zelfs een boom gesnoeid.

Ik ben 60 jaar oud en mijn familie weet niet wat ze zien, zo ben ik vooruitgegaan. De oefeningen zijn vanaf nu onderdeel van mijn levensstijl.

Dank je wel!.


Carol C.
Michigan, USA