Rugpijn Behandeling

Rugpijn Behandeling

Er zijn veel behandelmethodes of therapieën voor rugpijn beschikbaar. Op deze plaats zult u een aantal bekende en onbekende methodes ontdekken… Ik snap zelf ook niet waarom de kennis die u hier zult vinden niet al veel ruimer bekend is, hoewel….

De reguliere medische wetenschap heeft al vaker laten zien dat ze veelbelovende nieuwe methoden niet snel omarmt of zelfs heel erg tegenwerkt…

…een afschuwelijk voorbeeld is scheurbuik. Pas 80 jaar (waarin vele duizenden zeevarenden nog door scheurbuik dood gingen) nadat de oplossing bekend was, accepteerde de reguliere medische wereld van die tijd de - dus al 80 jaar lang bekende - oplossing: Vitamine C!

Vandaag de dag is er de Triggerpoint therapie voor rugpijn - al jaren bekend dat er goede resultaten mee behaald worden - maar door de meeste artsen nog niet veel aanbevolen, of soms ronduit tegengewerkt. Terwijl er toch een indrukwekkende hoeveelheid onderzoeksresultaten van bekend is.

Of wat denkt u van de ex-marinier Pete Egoscue, die door zijn oorlogsverwondingen op het spoor werd gezet van het geheim van een goede houding. Pete Egoscue heeft inmiddels zelfs de Egoscue Universiteit opgezet en heeft minstens één President van de VS behandeld met zijn vooruitstrevende methodes.

Uw Lichaam Schreeuwt Om Water

Dan nog het werk van de vermaarde Dr. John E. Sarno die baanbrekend onderzoek en aansprekende resultaten heeft behaald met zijn Tension Myositis Therapie - wees niet bang, u zult er straks meer van weten dan uw eigen huisarts, tenzij u een vooruitstrevende huisarts heeft.

Ook zult u ontdekken wat Dr. Fereydoon Batmanghelidj, M.D. voor uw rug kan betekenen, en misschien niet alleen voor uw rug, maar voor uw hele gezondheid. Zijn werk boekt zelfs resultaten bij Alzheimer!

Maar u zult ook iets lezen over Pilates, McKenzie, Bonnie Prudden, Mensendieck en anderen. Al deze mensen hebben één ding gemeen: Ze kunnen iets voor uw rug betekenen.

U zult hier dus Nederlandse en Internationale Experts tegen komen. Soms zijn bepaalde therapieën (nog) niet in Nederland beschikbaar, maar is een therapie dermate goed dat we er een speciaal rapport over zullen schrijven waardoor u deze therapie als zelf-behandel methode kunt toepassen.

Aanbevolen Videos

Rugpijn Artikelen