Rugpijn Behandeling

Al in 93 landen met succes toegepast, lees hieronder meer...

Rugpijn Behandelingen

Behandelmethodes voor rugpijn

Er zijn veel behandelmethodes of therapieën voor rugpijn beschikbaar. Op deze plaats zult u een aantal bekende en onbekende methodes ontdekken…

Ik snap zelf ook niet waarom de kennis die u hier zult vinden niet al veel ruimer bekend is, hoewel….

Simpele oplossingen voor iedere rug

De reguliere medische wetenschap heeft al vaker laten zien dat ze veelbelovende nieuwe methoden niet snel omarmt of zelfs heel erg tegenwerkt…

…een afschuwelijk voorbeeld is scheurbuik. Pas 80 jaar (waarin vele duizenden zeevarenden nog door scheurbuik dood gingen) nadat de oplossing bekend was, accepteerde de reguliere medische wereld van die tijd de – dus al 80 jaar lang bekende – oplossing: Vitamine C!

En zo zijn er talrijke manieren om blijvend van uw rugklachten af te komen, maar nog veel te vaak zult u daar niets van horen van uw arts of fysiotherapeut.

U zult in dit artikel meer lezen over een aantal goed werkende oplossingen en onderaan dit artikel zult u ontdekken wat naar mijn mening en ervaring de allerbeste behandeling is.

Triggerpoints zelfmassage bij rugpijn

Vandaag de dag is er de Triggerpoint therapie voor rugpijn – al jaren bekend dat er goede resultaten mee behaald worden – maar door de meeste artsen nog niet veel aanbevolen, of soms ronduit tegengewerkt. Terwijl er toch een indrukwekkende hoeveelheid onderzoeksresultaten van bekend is.

Rugpijnweg door Houdingscorrectie

Of wat denkt u van de ex-marinier Pete Egoscue, die door zijn oorlogsverwondingen op het spoor werd gezet van het geheim van een goede houding. Pete Egoscue heeft inmiddels zelfs de Egoscue Universiteit opgezet en heeft minstens één President van de VS behandeld met zijn vooruitstrevende methodes.

Rugpijn teken van uitdroging?

Uw Lichaam Schreeuwt Om Water

Dr. Fereydoon Batmanghelidj, M.D. schreef een boek met de veelzeggende titel: Uw Lichaam’s Vele Schreeuwen Om Water. Hij zegt dat vocht tekort een rol speelt bij rugpijn. Hij pleit voor veel meer water drinken en geeft aan dat dit niet alleen goed is voor uw rug, maar voor uw hele gezondheid. Zijn werk boekt zelfs resultaten bij Alzheimer!

Rugklachten gevolg van spanning?

Dan nog het werk van de vermaarde Dr. John E. Sarno die baanbrekend onderzoek en aansprekende resultaten heeft behaald met zijn Tension Myositis Therapie – wees niet bang, u zult er straks meer van weten dan uw eigen huisarts, tenzij u een vooruitstrevende huisarts heeft.

Pilates voor uw rug

Maar u zult ook iets lezen over Pilates, McKenzie, Bonnie Prudden, Mensendieck en anderen. Al deze mensen hebben één ding gemeen: Ze kunnen iets voor uw rug betekenen.

U zult hier dus Nederlandse en Internationale Experts tegen komen. Soms zijn bepaalde therapieën (nog) niet in Nederland beschikbaar, maar is een therapie dermate goed dat we er een speciaal rapport over zullen schrijven waardoor u deze therapie als zelf-behandel methode kunt toepassen.

Rugpijnweg Zelf Behandel Programma

Rugpijn Banner
Robert Feddes

Voormalig Rugpatient Robert Feddes ontwikkelde het RugpijnWEG! Programma na een periode van 20 jaar steeds erger wordende rugklachten. Robert heeft GEEN last meer van zijn rug en inmiddels hebben 10.000-en zijn programma's al gedownload!

Aanbevolen VIDEOS

Hoe U Snel En Blijvend Rugpijn Overwint
Hoe U Zorgt Dat Het Nooit Meer In Uw Rug Schiet
Hoe U Zelf Uw Si Gewricht En Scheefstand Corrigeert
Hoe U Ischias En Uitstralingspijnen Helemaal Laat Verdwijnen
Hoe Hernia En Tussenwervelschijven Natuurlijk Genezen