Hernia

Een hernia is een serieus probleem

En daar moet u iets aan doen, op deze pagina zult u ontdekken hoe u uw lichaam kunt helpen om zelf uw hernia te genezen. In wezen is een hernia namelijk niets anders dan een wond, maar dan aan de binnenkant van uw lichaam...

En ons lichaam is uitgerust met het vermogen om wonden te genezen en herstellen...

Met wonden aan de buitenkant van het lichaam weten we wel wat we moeten doen om de genezing te bespoedigen. We maken de wond schoon, ontsmetten en beschermen de wond met een verband of pleister en geven de wond rust om te genezen.  

Een hernia is een wond aan een tussenwervelschijf. En ook nu zijn er dingen die u zelf kunt doen om de genezing te bespoedigen, maar ook dingen die u kunt doen waardoor de genezing bijna onmogelijk wordt. Alleen hebben de meeste mensen geen flauw idee wat ze kunnen doen om deze wond - de hernia - natuurlijk te laten genezen.

De medische term voor hernia is Hernia Nuclei Pulposi (HNP). Hernia betekent doorbraak, nuclei komt van nucleus en betekent kern, pulposi betekent pulpachtig. Dus bij een hernia gaat het om een doorbraak / breuk van de kern van de zachte massa waaruit uw tussenwervelschijven bestaan. Oftewel als u een hernia heeft, dan heeft u een uitstulpende tussenwervelschijf. En dat is een wond!..

Als u met een hamer op uw duim slaat (per ongeluk natuurlijk) en het bloed spuit er uit, dan heeft u ook een wond... en die wond kan niet genezen als u op die duim blijft slaan.

Zo is het ook met een hernia, er is een reden dat u klachten heeft. Een hernia ontstaat niet vanzelf en pas als u de oorzaak weg neemt, kan uw lichaam de hernia helemaal en blijvend herstellen. Laten we daarom eens kijken naar de echte oorzaak van uw hernia...

Aanbevolen Videos

Natuurlijke Genezing Van Hernia