Mythe Versleten Tussenwervelschijf

Mythe Versleten Tussenwervelschijf

U heeft klachten en voordat u het weet wordt de diagnose: "versleten tussenwervelschijven" gesteld...

...en daar staat of zit u dan, daar is dus niets meer aan te doen?...

Nou, als ik u was zou ik een second opinion willen, en als u nog even rondhangt op deze site, krijgt u die ook. Deze opinion is overigens gebaseerd op onderzoek en ervaringen met toepassingen van dat onderzoek.

Versleten... Bestaat Niet.

Wat wel bestaat is een lichaam dat zodanig uit balans is dat uw tussenwervelschijven het al veel te lang te zwaar te verduren hebben gekregen en dat uw tussenwervelschijven niet meer snel genoeg door uw lichaam weer in orde gemaakt kunnen worden.

Als u dat bedoelt met versleten tussenwervelschijven dan kan ik met u meedenken...

Uw lichaam wil uw tussenwervelschijven repareren...
Uw lichaam kan uw tussenwervelschijven repareren...
...als dat waar is, waarom heeft u dan toch nog last, zult u vragen?...

Simpel, U kunt namelijk zelf het genezingsproces hinderen of helpen, en u heeft daar echt een keus in!

Als u blijft doen wat u tot nu toe heeft gedaan, dan zult u last blijven houden van uw tussenwervelschijven. En dan zal het nog erger worden ook. Maar als u een paar dingen anders gaat doen dan zult u andere vruchten in uw rug plukken.

Als u inzicht krijgt in wat u doet waardoor uw tussenwervelschijven het zo zwaar te verduren hebben, dan is de basis aanwezig om te veranderen.

U moet eerst snappen hoe uw rug werkt en welke rol de tussenwervelschijven spelen, wat die schijven nodig hebben, waartoe uw lichaam in staat is, maar ook wat uw lichaam niet kan, en dan zullen de stukjes vanzelf op hun plaats vallen.

Speciale Oefeningen Voor Uw Tussenwervelschijven

Als bij u de diagnose 'versleten tussenwervelschijven' is vastgesteld, mag u dan oefeningen doen voor uw rug?...
Mag u dan nog sporten, of is dat uit den boze?...
En misschien heeft u nog wel veel meer vragen.

In mijn boek de Nederlandse Decompressie Methode schrijf ik hier veel meer over. Hierin leert u een aantal uiterst relaxte en simpele oefeningen waarmee u uw tussenwervelschijven kunt vertroetelen en kunt zorgen dat u weer kunt doen wat u wilt, want uw rug is gemaakt om een leven lang mee te gaan, inclusief het doen van leuke sporten.

In mijn boeken ga ik ook dieper in op de oorzaak van uw tussenwervel problemen. Uw rugklachten zijn namelijk het gevolg van iets, en u kunt aan de klachten van alles proberen te doen, misschien neemt u wel ontstekingremmende middelen, of spierverslappers of wat dan ook.

Ik heb geleerd dat veel dingen gewoon gelijk staan aan dweilen met de kraan open. Daarom wil ik u eerst meenemen naar de kraan en u helpen om de kraan van rugklachten in uw leven dicht te draaien, wedden dat de klachten dan opdrogen?...

Dus eerst wil ik de mythe van versleten tussenwervelschijven de nek omdraaien, in de hoop dat er dan bij u hoop ontstaat dat er iets aan uw situatie te doen is. Uw rug heeft namelijk iemand nodig die er in gelooft dat er iets aan gedaan kan worden.

Uw rug zit niet te wachten op iemand die de hoop heeft opgegeven...

En ik wil zo schrijven dat u weer moed vat en dat er geloof in uw hart ontspringt, geloof en hoop op betere tijden, op tijden zonder last van uw rug, tijden waarin u kunt doen wat u wilt, zonder last te hebben van uw rug, als u dat wilt, lees dan verder.

Als u bevestiging zoekt dat er voor u niets meer te verbeteren is dan moet u nu weg gaan, want ik schrijf over dingen die werken, maar u zult pas iets gaan doen, als u er in gelooft.

Maar als u snel wilt weten hoe u iets aan uw zogenaamde versleten tussenwervelschijven kunt doen, haal dan vandaag nog de boeken van Rugpijnweg in huis (als u wilt staan ze binnen enkele minuten al op uw computer)...

Aanbevolen Videos

Rugpijn Artikelen