Rugpijn - Waarom is de oorzaak zo belangrijk?...

Rugpijn - Waarom is de oorzaak zo belangrijk?...

Rugpijn, hernia, spit en ischias, als u niet weet hoe u er aan bent gekomen, dan is een oplossing lastig te vinden, vandaar dat we in deze artikelen inzicht geven in wat de oorzaak zou kunnen zijn.

Een veelgehoorde kreet in de medische wetenschap is: ‘etiology unknown’, ofwel: ‘oorzaak onbekend’…

...inmiddels vallen ongeveer 90% van alle rugklachten in de categorie a-specifieke rugklachten, ofwel de medici kunnen GEEN specifieke oorzaak aanwijzen die de klachten verklaart!

...en als de oorzaak onbekend is, wat moet je dan doen aan het wegnemen van die oorzaak, dan is het enige wat toch verblijft doormodderen en met lapmiddelen werken aan symptoombestrijding?...

En dat is precies wat maar veel te vaak gebeurt, overigens met alle beste bedoelingen, daar van ben ik wel overtuigd, maar beste bedoelingen had ik niets aan toen ik door mijn rug gevloerd was, teon wilde ik een oplossing die werkt.

Voor Rugpijnweg nemen we daarom geen genoegen met ‘oorzaak onbekend’. Sterker nog, we gaan er dan juist voor zitten en zoeken door tot we een bevredigend antwoord hebben gevonden.

Het boeiende is dat we inmiddels zicht hebben op 3 aantoonbare oorzaken van chronische rugklachten, die overigens alle 3 bijna nooit door medici worden herkend. In een boek uit 1973 van een beroemde Amerikaanse rug specialist van zijn tijd, vonden we 1 van die oorzaken.

En die oorzaak is volgens deze dokter verantwoordelijk voor minstens 90% van alle chronische rugklachten. Dankzij dit boek begreep ik zelf eindelijk en voor het eerst warom het door de tijd heen steeds vaker in mijn rug schoot. EN ik wist dankzij dit boek ook wat ik er aan kon doen, met als resultaat dat het inmiddels al jaren niet meer in mijn rug is geschoten!

Ik heb daarover een aparte video opgenomen: 'Hoe U Zorgt Dat Het Nooit Meer In Uw Rug Schiet!' Als u op die titel klikt, komt u meteen bij die video.

Als u de artikelen in dit onderdeel van de site heeft doorgenomen dan weet u waarschijnlijk al meer van uw rug dan de gemiddelde fysiotherapeut of huisarts…

...maar ik hoop dat u niet stopt bij snappen, maar doorgaat met er iets mee doen, zodat ook u uw rugklachten definitief achter u kan laten!

Aanbevolen Videos

Rugpijn Artikelen