Natuurlijke Genezing HERNIA?

Jazeker, u moet alleen een paar dingen weten over tussenwervelschijven.

Vertroeteling van tussenwervelschijven is van groot belang voor een pijnloze rug - ook als u geen hernia heeft.

Rugpijnweg onderzoek bracht de belangrijkste factoren in kaart die een rol spelen bij natuurlijke genezing van tussenwervelschijven en hernia.

Weet u welke rol enzymen, mineralen, vochthuishouding, beweging & ontspanning spelen bij de gezondheid van uw rug & tussenwervelschijven?

In bovenstaande video ontdekt u wat u moet weten over uw tussenwervelschijven om ze een kans op natuurlijke genezing te geven.

Probeer
Het Uit!

De Nederlandse Decompressie Methode bevat speciale decompressie oefeningen waarmee u het geneesproces van tussenwervelschijven in de stroomversnelling krijgt.

Haal de druk van uw geplaagde tussenwervelschijven en geef uw lichaam de kans om uw hernia te genezen!

HERNIA Voorkomen of Genezen
Beiden Kan - Maar Wat Doet U Liever?

Het allerbelangrijkste wat je moet weten over tussenwervelschijven is hoe de stofwisseling ervan werkt. Tussenwervelschijven zijn avasculair, dat wil zeggen dat er geen bloedvaten zijn die voor aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen zorgen.

Tussenwervelschijven kun je vergelijken met een spons. Een droge spons die je in water onderdompelt, zuigt zich vanzelf helemaal vol. Je kunt vervolgens wringen en draaien, maar die spons springt makkelijk terug in zijn natuurlijke vorm.

Probeer je een uitgedroogde spons te wringen, dan kan die zomaar scheuren. Hetzelfde heb je met tussenwervelschijven. Als die uitdrogen, kunnen ze ook makkelijk scheuren en dan heb je dus een hernia.

Tussenwervelschijven nemen vocht op door een proces wat osmose genoemd wordt. Vochtopname door osmose werkt alleen goed als de samenstelling van de tussenwervelschijven gezond is. Vandaar dat een gezond dieet en voldoende water drinken zo belangrijk zijn voor gezonde tussenwervelschijven.

Het osmotische proces van vochtopname kun je in een stroomversnelling brengen door actieve decompressie. Dit betekent dat je de druk van de tussenwervelschijven afneemt, ofte wel dat je ervoor zorgt dat ze zich voldoende kunnen ontspannen.

Robert Feddes was - vanwege zijn eigen uitstralingspijnen - bang voor een hernia en besloot daarom te onderzoeken hoe tussenwervelschijven natuurlijk kunnen genezen.

"Door onze huidige manier van leven - verkeerd en te weinig bewegen, te veel stress, ongezonde voeding en te weinig water - hebben onze tussenwervelschijven het zwaar te verduren. Het is niet verwonderlijk dat ze protesteren en allerlei signalen afgeven.

Ons lichaam wil ons op die manier zeggen dat we hier iets aan moeten doen. Voor een sterke en soepele rug zijn gezonde tussenwervelschijven onmisbaar.

Gezonde tussenwervelschijven nemen voldoende vocht op, krijgen genoeg beweging en zwellen tijdens de ontspanning van de nachtelijke rust voldoende op."

De Nederlandse Decompressie Methode is ontwikkeld om het geneesproces van tussenwervelschijven krachtig te stimuleren.

Wie Wil Er Ook Natuurlijke Genezing Van Hernia?

Het Is Makkelijker Dan U Denkt
Met De Juiste Kennis & Actie Kunt Ook U Uw Hernia Helpen Genezen

Als Zovelen U Al Voor Gingen
En Natuurlijke Genezing Vonden

Wat houdt u dan nog tegen?

Aanbevolen Videos

Natuurlijke Genezing Van Hernia