Hernia, Bent U Patient of Klant?…

"Ongelofelijk wat je zelf kunt doen om te herstellen!"

Uitpuilende Tussenwervelschijf Patient

Hernia – van lijdende patiënt naar volwassen klant

Een patient is lijdend voorwerp, een klant neemt actie, gaat op zoek, vraagt advies en komt tot een besluit wat te doen…

Als u een huis koopt, of een auto, bent u waarschijnlijk een kritische klant die weet wat hij of zij wil.

Hoe komt het dat als we rugpijn, hernia of ischias hebben, we voor we het weten makke schapen worden die het van een arts verwachten?…

Allemaal terechte vragen en voor een deel heb ik daar wel antwoord op, maar voor een ander deel ook niet.

Ik kan begrijpen dat een industrie die is opgebouwd rond medische ingrepen zoekt naar wegen om bestaande dingen sneller en beter te kunnen doen. Daarom zie je ook steeds betere technieken van opereren ontstaan – denk bijvoorbeeld aan de zogenaamde minimaal invasieve technieken.

Hernia Operatie Blijft Een Operatie

Een hernia operatie blijft een operatie, hoe u het ook wendt of keert. Een operatie is een enorme ingreep – ofwel invasie – in uw lichaam, vandaar dat het goed is dat er steeds meer operatietechnieken worden ontwikkeld waarbij de invasie zo minimaal mogelijk wordt gemaakt.

Maar ik vraag me af of diezelfde medische industrie wel gebaat is bij een oplossing die buiten die medische industrie om gaat. Waar moeten die chirurgen dan van leven?

Je kunt dit de medische industrie niet kwalijk nemen, maar bij een volwaardige industrie horen volwaardige klanten. En dat is het goede van deze tijd, de informatie die via internet beschikbaar is, maakt dat mensen zich zelf op de hoogte kunnen stellen van wat ze wel en niet willen, wat de voors en de tegens zijn van voorgestelde manieren van behandelen.

Hernia Operatie – Beslis Zelf Wat Er Met Uw Lichaam Gebeurt

Ik geloof dat u van rug patient naar klant moet toegroeien. Een patient gaat zitten en doet wat de dokter zegt en voorschrijft. Een klant verwacht het beste voor zichzelf en wil over voors en tegens geïnformeerd worden. Een klant wil op basis van goede informatie een keus kunnen maken tussen beschikbare opties.

De meeste mensen zijn gewoon patient, dus mijn eerste voorstel is dat u uit uw patienten stoel stapt en in de stoel van de klant gaat zitten en dat u zorgt dat u weet hoe uw rug werkt en dat u met gezonde kennis aan tafel gaat met mogelijke leveranciers van producten of diensten die uw gezondheid moeten bevorderen.

He, het is uw lichaam, u heeft er maar één en ik geloof dat uw lichaam best 90 jaar mee kan zonder noemenswaardige problemen, maar als u het verkeerd gebruikt, dan gaan er een aantal dingen fout.

Uw Hernia Heeft Een Oorzaak

Neem nu een autoband, dat snappen we misschien wat makkelijker. Die is gemaakt om gemiddeld 60.000 kilometer mee te gaan, maar als u een keer te hard tegen de stoep rijdt, dan kan uw wiel een beetje scheef komen te staan en als u daar niets aan doet, dan is die band al na 10.000 kilometer op een paar plaatsen helemaal versleten en op andere plaatsen nog niet.

Zo is het met uw tussenwervelschijven ook. Die zijn gemaakt om in uw lichaam een leven lang hun functie te vervullen. Maar dan moeten ze wel op de juiste manier uitgelijnd in uw lichaam tussen de wervels zitten.

Als uw wervels een beetje scheef boven elkaar staan dan gaan uw tussenwervelschijven niet de volledige levensduur mee!

Gelukkig is er een belangrijk verschil tussen banden en uw lichaam. Rubberbanden kunnen zichzelf niet herstellen. Dus rubber wat weg is, komt niet meer terug.

Maar in uw lichaam is dit anders, uw lichaam is in staat om weefsel aan te laten groeien, ook in uw tussenwervelschijven… Dus u kunt werken aan herstel van een nadelige situatie in uw lichaam.

Er is een reden dat uw tussenwervelschijven uitpuilen onder de druk, en het is wel degelijk van belang dat u daar iets aan doet. Maar om te beginnen is het echt nog maar de vraag of uw pijn door die uitpuilende schijf wordt veroorzaakt.

En daarnaast is mij volstrekt niet duidelijk hoe het operatief weghalen van het uitpuilende weefsel iets doet aan de oorzaak van de uitpuiling in de eerste plaats.

Hernia – Zo Doet U Er Zelf Iets Aan

Ik ga even kort door de bocht: uw tussenwervelschijf puilt uit doordat uw wervels niet in de juiste houding ten opzichte van elkaar staan. Uw lichaam is in staat om het uitpuilende weefsel zelf te verwijderen. U moet alleen zorgen dat uw wervels weer in de juiste stand ten opzichte van elkaar komen.

Uw wervels zijn in een verkeerde stand gezakt omdat er bepaalde spiergroepen in uw lichaam ‘op vakantie zijn gegaan’. Dat werkt ongeveer zo: Als u uw spieren niet gebruikt dan verliezen die al gauw hun vermogen om te werken. Kijk maar eens naar iemand die een half jaar heeft gelegen, daar moeten echt alle spieren weer worden geactiveerd.

Nou is het zo dat onze dagelijkse levens arm zijn aan voldoende bewegingen. Daarmee bedoel ik dat de meesten van ons maar een fractie v onze spieren gebruiken. De Amerikanen zeggen over spieren: use it or loose it. Dus of je gebruikt je spieren, of je verliest de mogelijkheid om ze te gebruiken.

Stel nu eens dat de oorzaak van een hernia te vinden is in verkeerde stand van wervels omdat bepaalde spieren niet krachtig genoeg meer zijn om de wervels in de juiste stand te houden. Dan is een operatie toch nooit de oplossing?

Rugpijnweg – Natuurlijke Genezing Van Hernia

Natuurlijke genezing van hernia kunt u positief beinvloeden door te zorgen dat uw wervels in de juiste houding ten opzichte van elkaar komen. Daarbij spelen uw spieren een belangrijke rol. Daarnaast zijn simpele houdingtechnieken van essentieel belang, want als uw houding niet goed is, staan uw tussenwervelschijven te veel onder druk. Als laatste bent u voor natuurlijke genezing van uw tussenwervelschijven gebaat bij een manier om de druk van uw wervels af te nemen.

Al deze 3 dingen:

  1. oefeningen om de juiste spieren in uw rug te activeren zodat uw lichaam zichzelf makkelijker kan genezen
  2. bewezen technieken om een goede houding aan te nemen zodat uw tussenwervelschijven ontlast worden
  3. en nieuwe oefengen waarbij u zelf de druk van uw wervels kunt laten afnemen zodat uw tussenwervelschijven makkelijker kunnen genezen

 vindt u terug in het totaalprogramma van Rugpijnweg. U kunt dit vinden op onze bestelpagina.

Hernia Banner Main
Robert Feddes

Voormalig Rugpatient Robert Feddes ontwikkelde het RugpijnWEG! Programma na een periode van 20 jaar steeds erger wordende rugklachten. Robert heeft GEEN last meer van zijn rug en inmiddels hebben 10.000-en zijn programma's al gedownload!

Aanbevolen VIDEOS

Hoe U Snel En Blijvend Rugpijn Overwint
Hoe U Zorgt Dat Het Nooit Meer In Uw Rug Schiet
Hoe U Zelf Uw Si Gewricht En Scheefstand Corrigeert
Hoe U Ischias En Uitstralingspijnen Helemaal Laat Verdwijnen
Hoe Hernia En Tussenwervelschijven Natuurlijk Genezen