Hernia – Oorzaak Ischias? Twijfelachtig…

Hernia – veel genoemd in alle literatuur als oorzaak van ischias. In deze video zult u ontdekken wat u zelf kunt doen, aan zowel uw hernia als uw ischias…

Het is maar zeer de vraag of hernia een wetenschappelijk acceptabele oorzaak van ischias is. Kort en bondig gezegd is een hernia GEEN goede verklaring voor de pijn.

We kunnen medisch wetenschappelijk gezien wel zeggen dat er een verband is tussen hernia en ischiaspijn, omdat ze wel samen voorkomen. Er zijn namelijk mensen die EN een hernia En uistralingspijnen hebben, maar….

…er zijn ook mensen die wel een hernia hebben, maar geen enkele last van uitstralingspijnen, EN…

…er zijn volop mensen die uitstralingspijn hebben zonder hernia.

Er is sprake van correlatie als dingen samen voorkomen, maar correlatie wil niet zeggen dat er dan ook een oorzakelijk verband is. Correlatie betekent dus geen causaliteit.

Toch moet u wel iets aan een hernia doen, als u die heeft, en ook aan ischias raden we aan om er iets aan te doen.

Hier is nog een link naar een oefenprogramma wat al veel mensen heeft geholpen van zowel hernia als ischias af te komen. Klik HIER!

Robert Feddes

Voormalig Rugpatient Robert Feddes ontwikkelde het RugpijnWEG! Programma na een periode van 20 jaar steeds erger wordende rugklachten. Robert heeft GEEN last meer van zijn rug en inmiddels hebben 10.000-en zijn programma's al gedownload!

Aanbevolen VIDEOS

Hoe U Snel En Blijvend Rugpijn Overwint
Hoe U Zorgt Dat Het Nooit Meer In Uw Rug Schiet
Hoe U Zelf Uw Si Gewricht En Scheefstand Corrigeert
Hoe U Ischias En Uitstralingspijnen Helemaal Laat Verdwijnen
Hoe Hernia En Tussenwervelschijven Natuurlijk Genezen