Ischias – 100% Natuurlijke Oplossing

"mijn ischias is helemaal over"

Rugpijn Rekken En Strekken

Natuurlijke Oplossing voor Ischias

Ischias is het woord wat we gebruiken voor het symptoom van pijn in het verzorgingsgebied van de ischiaszenuw, ofwel pijn die kan lopen van uw bil tot ergens in uw voet…

Zoals u misschien weet heb ik een 4-tal boeken geschreven over rugklachten en dan met name gericht op het zelf werken aan van uw klachten af komen.

De kern van mijn programma heeft alles te maken met heel gerichte bewegingen…

Ischias en Rugpijnweg Programma – Verrast door Succes

In alle eerlijkheid heb ik nooit verwacht dat dit zo succesvol zou blijken te zijn. Natuurlijk zijn we allemaal verschillend en natuurlijk werkt het in ieder lichaam toch weer een beetje anders. Maar het is geruststellend te weten dat het Rugpijnweg Programma al zo vaak heeft gewerkt.

Waarom werkt het Rugpijnweg programma bij ischias?

Het heeft gewoon alles te maken met zorgen dat u ten eerste inzicht krijgt in wat uw lichaam nodig heeft aan goede bewegingen, ten tweede helpt het als u snapt welke dingen u misschien wel iedere dag nog steeds doet die dus echt NIET helpen om uw rug vrij van pijn te krijgen en te houden.

Heel vaak heeft het te maken met houding, maar tussenwervelschijf problemen doen ook mee, en natuurlijk helpt een overwegend zittend leven ook niet. Uw lichaam is gemaakt om te bewegen EN het heeft ook beweging nodig om gezond te blijven.

Ischiaspijn signaal van lichaam

En hoe zou het zijn als u ischiaspijn nou gewoon gaat zien als een signaal van uw eigen lichaam dat het uw hulp nodig heeft, een signaal van uw lijf om u aan te moedigen wat meer beweging in te bouwen, maar dan wel de goede bewegingen…

…en ook een signaal om te stoppen met dingen die niet goed zijn voor uw rug, die niet goed zijn voor u!

Ik kan er nog heel veel over zeggen, maar verwijs u liever naar een speciale pagina waar ik uitleg hoe u van uw ischias af kunt komen.

Videotip om snel Ischias achter u te laten

Klik gewoon ergens in Hoe U Ischias & Uitstralingspijn Helemaal Laat Verdwijnen! deze regel en ik breng u meteen naar die pagina!..

Ischias Banner Main
Robert Feddes

Voormalig Rugpatient Robert Feddes ontwikkelde het RugpijnWEG! Programma na een periode van 20 jaar steeds erger wordende rugklachten. Robert heeft GEEN last meer van zijn rug en inmiddels hebben 10.000-en zijn programma's al gedownload!

Aanbevolen VIDEOS

Hoe U Snel En Blijvend Rugpijn Overwint
Hoe U Zorgt Dat Het Nooit Meer In Uw Rug Schiet
Hoe U Zelf Uw Si Gewricht En Scheefstand Corrigeert
Hoe U Ischias En Uitstralingspijnen Helemaal Laat Verdwijnen
Hoe Hernia En Tussenwervelschijven Natuurlijk Genezen