´Mijn Hernia Is Aan Het Wegtrekken´

Gerian V.

gerian-v

´Ik heb zelfs nog even in een rolstoel gezeten´

Hier weer een reactie van mij, en nu heel wat gunstiger als de vorige keer. Ik heb je advies opgevolgd en er zelf nog wat variaties aan toegevoegd. Verder nog iedere dag de rugoefeningen gedaan. Ik heb zelfs nog even in een rolstoel gezeten. Maar langzaam aan is de pijn minder geworden.

De hernia is duidelijk aan het terugtrekken en de pijn is zo goed als weg. Alleen met oefening 8 heb ik nog wat moeite met mijn rechterbeen en heup. Dat is nog wat pijnlijk, maar niet te vergelijken met voorheen.

Ik moet nog rustig aan doen met tillen en bukken enz. ...maar over 14 dg hoop ik weer op therapeutische basis te gaan werken en over een maand hoop ik weer volledig genezen te zijn. Dan heeft mijn hernia precies 6 mnd geduurd. Ik blijf zeker je oefeningen doen. Mijn rug is er een stuk soepeler door geworden.

Ik ben erg blij dat ik zonder hernia operatie ben genezen. Jouw oefeningen hebben er zeker aan bijgedragen. Ook het E-boek heeft mij veel hoop en duidelijkheid gegeven. Ik hoop dat je nog veel mensen blij kunt maken met je boek en adviezen. Ik wens je alle goeds en nogmaals bedankt.

Gerian V.