'Ik Heb De Hele Middag Jouw Boek Lopen Promoten!'

Charlot Huijskens
Losser

charlot-huijskens

'Mijn Zussen Waren Perplex!'

Beste Robbert,

Het gaat al veel beter met mij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zo goed zelfs dat ik vandaag op de Military in Boekelo de hele middag jouw boek heb lopen promoten!!! Ik ben er heel erg blij mee, ik voel me super en vertel het aan iedereen die het horen wil. En Robbert dat zijn er heel veeeeel.

Mijn beide zussen waren ook op de Military en die zeiden steeds: ‘’Charlot rustig aan’’. Ze hebben allebei gezien hoe slecht ik me kon bewegen afgelopen week en waren helemaal verbaasd dat ik op de Military was en dat ik zo rechtop kon lopen en er zo goed uitzag. Toen heb ik mijn beide zussen over jouw boek verteld en een uitgeprint gedeelte gegeven van wat er allemaal mis is of kan gaan met je rug als je niet genoeg water drinkt en wat het doet met je tussenwervelschijven.

Ik heb verteld over de droge spons die breekt als er ook maar het geringste aan wringt of wanneer je probeert te buigen. Van de natte spons die je alle kanten op kunt buigen en wringen en die iedere keer weer in de oorspronkelijke vorm terug springt. Ze waren allebei helemaal perplex...................ook mijn beide zussen hebben regelmatig een rugprobleem. Hun vriendinnen die erbij waren stonden ook te knikken en vroegen naar jouw site.

Charlot Huijskens
Losser