'Nu Ik Regelmatig Oefeningen Doe Heb Ik Nergens Meer Last Van'

Truus Visch.

truus-visch

'Jij kunt heel veel mensen geluk brengen met je boek!'

Geachte Robert,

Ik heb veel aan bepaalde oefeningen van jou te danken, en die ik nog steeds doe. B.v. achterover en voorover-buigingen en de benen afwisselend op zij omhoog hebben veel goed gedaan.

Toen ik zo'n rugpijn had ben ik een aantal keren 4 keer in het jaar bij de Osteopathie geweest om mijn lichaam weer in balans te krijgen. Dat heeft mij ook goed gedaan.

Mijn hele leven heb ik met tussenpozen allerlei soorten sport gedaan. Ik doe nu s'morgens een half uur yoga en eindig ik met de rugoefeningen van jou. Sinds kort zit ik op fitnes 2 keer per week. En ik laat iedere dag de hond uit in het park dat is een uur flink doorlopen met diep in en uit ademen.

Nu ik regelmatige mijn oefeningen doe en natuurlijk ook mijn eten en drinken bewust kies, heb ik nergens meer last van. Ik zal altijd mijn lichaam met respect behandelen (dus ook niet te enthousiast doen), wat soms wel eens moeilijk voor mij is.

Ik ben blij met jou en alles zoals het nu gaat. Ik ben een gelukkig mens en ik vind dat jij met je boek en de uitleg heel veel mensen geluk kan brengen. Ze moeten wel de discipline hebben en het heerlijk vinden om oefeningen te doen om het altijd vol te houden.
Ik wens jou alle goeds en succes toe.

Groetjes,

Truus Visch.