'Ik Wou Dat Ik Dit E-boek Eerder Had Ontdekt'

Liesbet

liesbet

'Een zeer duidelijk en goed geïllustreerd boek'

Beste Robert,

Een zestal weken geleden heb ik jouw e-boek besteld en ben dadelijk aan de oefeningen begonnen. Het is een zeer duidelijk en goed geïllustreerd boek.

Vier jaar geleden ben ik geopereerd aan een hernia (L5-S1), toch bleef ik steeds pijn hebben en dan vnl. uitstralingspijn in mijn rechterbeen tot in de enkel. Ik ben 3 jaar arbeidsongeschikt geweest. Vorig jaar ben ik weer begonnen met - halftijds- werken (als verpleegkundige). Tot nu toe is dit redelijk goed gegaan, maar ik ben vaker met pijn dan zonder pijn gaan werken. Dit vroeg veel energie van mij.

Tot ik toevallig op jouw site terechtgekomen ben. Ik dacht: baat het niet, dan schaadt het ook niet. Ik doe nu 6 weken bijna dagelijks jouw oefeningen en de pijn in mijn benen is zo goed als verdwenen!

Ik ben je zeer dankbaar voor het oefenpakket dat blijkbaar toch zeer effectief is. Ik wou dat ik het eerder had ontdekt, dan was me veel pijn bespaard gebleven. Als ik nog mensen kan helpen, dan zal ik ze zeker jouw website doorgeven. Nogmaals dank voor het ter beschikking stellen van jouw werk!

mvg.

Liesbet