Oefenen, Oefenen En Nog Eens Oefenen

Bertus

bertus

'Ik ga nu weer heel anders door het leven'

Geachte Hr Feddes

Sorry voor de late reactie maar het heeft bij mij nogal lang geduurd eer dat ik erachter ben gekomen wat de nummer 1 oorzaak van mijn rugprobleem was en dat was de stress. Had uiteraard wel een vermoeden, maar er speelden nog meer oorzaken voor mijn zeer slechte rug: mijn werk.

Kon de oefeningen voor mijn rug niet altijd uitoefenen, ben namelijk internationaal beroepschauffeur dus veel onderweg. Dus bleef het beperkt. In de weekenden kon ik de oefeningen inhalen; dat bleek toch te weinig. Ik kreeg het idee dweilen met de kraan open, tot ik mijn werk kwijt raakte en thuis kwam te zitten en dat was de ommekeer.

Tijd genoeg voor de oefeningen en toen ben ik er pas achter gekomen dat puur mijn werk de grootste boesdoener was voor mijn rugklachten. Ik kan nu mijn oefeningen goed uitoefenen en in combinatie met krachttherapie, u waarschijnlijk wel bekend, heb ik mijn rugklachten redelijk onder controle.

Lang niet meer bij de chiropracticer geweest en het wordt alleen maar beter. Ga ook nog 2x in de week rugzwemmen en ik begin er helemaal bovenop te komen. Ik heb er zelfs dagen bij dat ik totaal geen last meer heb, maar dat zijn de gevaarlijkste periodes natuurlijk, want dan wil je je oefeningen achterwege laten en dan voel je het weer opkomen. Maar ik weet nu eindelijk wat ik eraan kan doen: oefenen, oefenen, en nog eens oefenen.

Het weegt wel eens zwaar maar dat is wat u al aangeeft. Hoe meer oefenen, hoe minder pijn. Mijn hartelijke dank voor deze kennis+oefeningen. Ik ga nu weer heel anders door het leven. Nogmaals bedankt

Bertus