'Mijn Arts Stemde Helemaal In Met De Oefeningen Van Jou'

Nathanael
(met een beter werkend lichaam)

nathanael

'Vorige week een boom verplant zonder dat het in mijn rug schoot...'

Beste Robert,

Ik wilde al een tijdje een mail sturen over je fantastische boek.

Nadat ik mijn e-boek ontvangen heb, ben ik gelijk begonnen met de rugoefeningen en wat je zei over water en visolie. Het moeilijkst is het om tijd te maken voor de oefeningen. We weten allemaal dat het goed voor ons is en dat je je er achteraf beter van voelt, maar het is niet iets wat je even in 10 minuten doet. Het is belangrijk dat je even rust neemt tussen de oefeningen door, dus niet overhaast doen. In elk geval, sinds ik hiermee begonnen ben, heb ik aardig wat spierpijn. Waarschijnlijk omdat ik die spieren jaren niet meer heb gebruikt.

Vorige week moest ik een boom verplanten. Ik heb hem heel voorzichtig uitgegraven, met gebogen knieën, om te voorkomen dat het in mijn rug zou schieten. Een buurman hielp me om hem te verplaatsen. Vervolgens moest ik een nieuw gat graven. Voordat ik jouw boek had gelezen, zou ik gewoon dat gat gegraven hebben en zou het vervolgens in mijn rug geschoten zijn. Maar aangezien ik nu zo'n spierpijn had van de oefeningen, dacht ik: ik doe het nog even niet. Dus eerst een warme douche genomen, vervolgens mijn oefeningen gedaan en toen vroeg onder de wol.

De volgende ochtend ben ik vroeg opgestaan en heb heel voorzichtig een gat van een vierkante meter gegraven. Ik was stomverbaasd dat mijn lichaam en mijn rug het toe lieten dit te doen, zonder dat het erin schoot. Ik geloof nu werkelijk dat het belangrijk is om de spieren rond de ruggengraat sterker te maken, om zo een gezonde rug te behouden.

De arts waar ik bij loop stemde helemaal in met de oefeningen van jou en zei dat ik er vooral mee door moet gaan.

Bedankt en groeten,

Nathanael
(met een beter werkend lichaam)