'Ik Ben Nog Zo Jong Om Al Met Zulke Problemen Te Kampen'

 Alain de Sales

alain-de-sales

'Ik heb mijn werk moeten opgeven...'

Beste Robert,
Onlangs heb ik je e-boek aangeschaft en ik moet zeggen dat je de dingen erg grondig uitlegt. De afgelopen 5 jaar heb ik alles over de rug bestudeerd en ik ben het met al je uitspraken wel eens.

Ik ben nu 27 jaar oud en heb al problemen met mijn rug sinds mijn 22e. Ik heb al een lumbaal fusie operatie (L4-L5) gehad (op m’n 25e) en heb nu een metalen plaat in mijn rug. Nu heb ik heel vervelend de laatste 6 maanden problemen met de wervels op L5-S1 en sinds kort heb ik problemen op L3-L4.

De dokters vertelden me dat al mijn rugwervels aan het slijten zijn. Ik ben nogal met deze situatie aan, want ik ben nog erg jong om al met zulke problemen te kampen. Nu sta ik op de lijst voor een andere operatie rond het L5-S1 gebied. Maar ik zou deze operatie willen vermijden, vanwege mijn huidige rugproblemen. Ik heb mijn werk moeten opgeven en dit is niet de eerste keer dat dat gebeurd is. Ik heb waarschijnlijk niet veel keus.

Afgelopen 3 weken ben ik begonnen met elke dag te zwemmen. Ik heb geen overgewicht, ik ben 186 cm en ik weeg 83 kg.
Ik hoop dat door jouw technieken mijn wervels weer zullen rehydrateren en me in staat stellen weer een normaal leven te leiden.

Ik stel je hulp erg op prijs, met vriendelijke groet,

 Alain de Sales