"Dankzij jouw boek van alle rugklachten af"

M. de Vos

m-de-vos

Beetje sneu voor
mijn therapeut...

Nou, geen problemen gehad met jouw website. Alleen wel rugpijn weg!!!

De oefeningen werken prima. Ik had last van mijn rug en heb daarom dit boek aangeschaft.

Ik ben toen samen met mijn man gaan oefenen, en wat een verrassing... zijn rugpijn ook weg! Hij had al jaren last van rugpijn. Last van zijn linkerbeen. Geen oorzaak te vinden. Kwam dus gewoon uit zijn rug vandaan.

Vooral die eerste strekoefening is super! Je voelt meteen wat hij voor je doet. Toch moeten we de oefeningen goed bijhouden, anders komt die slepende pijn bij mijn man's been toch weer terug.

Ik had last van mijn rechterbeen. Steken, vervelende pijn en soms bij elke hartslag pijn tot in mijn enkels. Ook kreeg ik meteen een doof been als ik een van de kinderen op schoot nam. Zodra ik met de rugoefeningen ben begonnen, was de pijn weg! Ongelofelijk.

Ik had al manuele therapie voordat ik met deze oefeningen ben begonnen. Ik heb er niets over tegen mijn therapeut gezegd. Deze was toch al verbaasd dat mijn klachten al over waren, en heeft geen nieuwe afspraak gemaakt. Ik heb het maar niet verklapt, want ik vond het een beetje sneu voor haar dat ik mijzelf blijkbaar kon genezen. Dank zij jouw boek natuurlijk, alle eer voor jouw speurwerk.

We vertellen het door aan anderen en raden aan naar jouw website te gaan en het e-boek daar te bestellen.

Succes met de verdere verkoop van je superboek!

M. de Vos