Ik Vind Je Boek Geweldig!

Lois Hamilton

lois-hamilton

'Ik heb twee platen en vijf schroeven'

Robert, ik vind je boek geweldig. Ik wil even iets over mijzelf vertellen.

Ik ben 64 jaar oud. In 1989 ben ik gevallen op mijn werk. Ik brak mijn bekken, scheurde de draaispier van mijn schoudergewricht (manchetscheur) en ik brak twee tussenwervelschijven op L4&5.

In 1993 ben ik uiteindelijk geopereerd. Ik heb twee platen en vijf schroeven. De dokter gaf gedurende twee jaar elke zes maanden cortison injecties in mijn schouder. Ik had toen verder geen problemen.

Ze wilden mijn bekken opnieuw zetten, ik zou dan zes maanden in het ziekenhuis moeten blijven in een soort corset, maar dat wilde ik niet. Het genas vanzelf en ik heb er nooit meer problemen mee gehad.

Na de rugoperatie ging het prima met mij, tot ik in 2006 lage rugpijn kreeg en uitstralingspijn naar mijn linkerbeen. Ik kreeg één keer per jaar injecties in mijn onderrug en ik nam vier keer per dag morfinepillen.

In 2008 kreeg ik een MRI scan en een CT. Ik had 2 hernia’s bij L2&3 en een beginnende scoliose. Er werd mij geadviseerd om zo lang mogelijk te wachten met een operatie, omdat ik in de toekomst gehandicapt zou kunnen raken.

Ik volg nu alles uit jouw boek, ik ben teruggegaan naar twee morfinepillen per dag en ik voel me goed. Of ik nu wel of niet ga opereren, ik zal altijd de oefeningen uit jouw boek blijven doen. Ik hoop rustig en gracieus oud te worden.

Ik zal je op de hoogte houden van hoe het gaat. De eerste oefening vind ik geweldig.
Dank je,

Lois Hamilton