Na 4 Weken Terug Op Het Paard Na Hernia

'liep een hernia op tijdens paardrijden '

Jahna Trethowan
Western Australia

jahna-threthowan

Rond week 4 had ik een miraculeuze verandering!

Hallo, erg veel zin om dit programma te starten.

Ik ben 37 jaar oud en heel actief, maar liep een hernia op tijdens paardrijden toen mijn paard zijdelings terugdeinsde van een hindernis. (ik rijd springwedstrijden en heb niet naar mijn lichaam geluisterd toen mijn rug pijn begon te doen, weken daarvoor). Ik kan mijn haar wel uit m'n hoofd trekken nu ik het al 5 maanden rustig aan doe, wekelijkse massages/fysiotherapie/chiropractor/spier therapie - noem maar op - en geen enkele vooruitgang, geen uitstralingspijn, maar de spier langs mijn ruggegraat voelt helemaal doof aan en ik heb constant pijn.

Toen mijn paard zijdelings wegsprong, dat is wanneer ik denk dat ik de hernia heb opgelopen, het voelde alsof iemand met een scherp mes in mijn rug stak en het mes er nog steeds in zat! Ik had wat uitstralingspijn meteen daarna, maar dat is nu verdwenen.

Hoe dan ook, om een lang verhaal kort te maken, ik was bijna zo ver om het op te geven en de opties voor opereren te bekijken toen ik op jouw site terecht kwam.

Nadat ik jouw programma 4 dagen had gedaan, dacht ik dat ik misschien eerst de helft van de herhalingen had moeten doen, aangezien ik nauwelijks kon lopen de volgende dag, alle spieren waren behoorlijk in een kramp geschoten! (dag drie).

Maar nu ben ik 4 weken verder...

OMG, ik kan niet geloven dat ik weer terug op mijn paard zit, nadat ik dacht niet meer te kunnen rijden! De eerste 2 weken had ik onnoemelijk veel pijn en spierkrampen, maar ik ben bijna religieus fanatiek doorgegaan (na een paar support emails met jou) en rond week 4 had ik een miraculeuze verandering en na 4 en een halve week ben ik weer begonnen met paardrijden - ongelofelijk!!!

Hartelijke groet en dank je weeeeeeel!

Jahna Trethowan
Western Australia