Ik Kon Geen Kant Meer Op - Elke Beweging Deed Pijn

Sandra Loonen.

sandra-loonen

Ik kon het niet geloven, de pijn was weg!

Goededag beste meneer Robert Feddes,

Hier mijn verhaal en hulp van het boek RugPijnWeg. Op zondag 7 februari kon ik geen kant meer op. Elke beweging deed gruwelijk veel pijn. Ik heb zelfs gehuild van de pijn, en dan is het heel erg bij mij. Vergeleken met een bevalling was deze pijn ondraaglijk; deze gaat niet over en je krijgt er ook niets voor terug, zoals bij een bevalling wel het geval is. Ik heb wat op internet gegoogled en zo kwam ik uit bij uw boek.

Ik heb de site helemaal doorgelezen en het was allemaal heel vergelijkbaar met mijn situatie. Ik dacht dat is zeker het proberen waard. Ik heb er een nachtje over geslapen, nou ja, zo goed en kwaad als het kon. Het voelde goed en de regel, niet goed, geld terug, deed me besluiten het boek direct aan te schaffen. Baat het niet, schaden doet het dan ook niet.

Ik heb het al vaker in de rug gehad; 2x 2 wervels verdraaid gehad, veel in het ziekenhuis geweest, maar die konden de oorzaak niet vinden. Therapie hier en daar… niets hielp. De chiroprakter bood uiteindelijk de oplossing… ook maar tijdelijk… Mijn rug bleef een zwakke plek… Snel last van isiasklachten, enz.
De oplossing voor mij zou zijn om oefeningen te doen om de spieren in mijn rug, bekken en heupen te verstevigen of te versterken. Precies zoiets wat in uw boek staat.

Ik ben gelijk aan de slag gegaan, de oefeningen voorzichtig gedaan en… ik kon het niet geloven… de pijn was hierna direct weg… ongelofelijk!!!
Ik ben daarna de oefeningen goed gaan doornemen en doen, iedere dag… en ik ging met sprongen vooruit…

Na ongeveer 4 weken, kreeg ik veel last van mijn heupen en veel spierpijn… vertrouwde het niet helemaal…2 dagen gestopt met oefenen… het werd alleen maar erger… het boek er weer bijgepakt… en daar stond het duidelijk in… de oefeningen moet je minstens 5 weken doen, iedere dag, en spierpijn is normaal…afvalstoffen die verwijderd moeten worden…logisch en een heel duidelijke uitleg…

Weer gelijk de oefeningen opgepakt en jawel hoor de spierpijn verdween en de pijn op mijn heupen ook…Nu heb ik al 6 weken geen last meer van mijn rug of isias in mijn been. Ik heb zelfs van de week met het prachtige weer in de tuin gewerkt, zonder klachten, zonder spierpijn, heerlijk gewoon. Ik heb het idee dat ik alles weer kan, probeer en me verbaas hierover.

Ik zal de oefeningen zeker blijven doen, nu wil ik langzaam een dagje over slaan proberen… en kijken hoe dat gaat. Door deze oefeningen in te plannen in mijn leven, moet ik zeker wel tijd en aandacht aan mezelf besteden, duidelijk, maar soms zo moeilijk, als moeder van 2 kinderen, een man en huishouden te runnen en vrijwilligerswerk doen. Maar heel fijn om te mogen doen en zo weer in te zien, dat als je goed voor jezelf zorgt, je ook weer voor anderen kunt zorgen. Heel fijn.
Ik wil U echt hartelijk bedanken voor uw geweldig goede boek en het delen ervan, echt super.

Ik zal het zeker aan anderen adviseren. Veel succes verder in uw leven, geniet ervan, en nogmaals hartelijk bedankt.
Fijne dag gewenst,

Sandra Loonen.