Aangereden Door Een Motor

David Ginty

david-ginty

Geen Operatie Nodig Gehad!

Ik heb 5 jaar last van mijn rug gehad nadat ik op een zebrapad was aangereden door een motor.

Door dat ongeluk liep ik een hernia en afschuwelijke rugpijn op. Ik werd door mijn huisarts verwezen naar een specialist die mij een intensieve behandeling van fysiotherapie in combinatie met pijnstillers voorschreef, met zeer beperkt resultaat.

Om een lang verhaal kort te maken, ik werd verwezen van de ene specialist naar de andere. Ik kwam uiteindelijk terecht bij een neuroloog die de hele tussenwervelschijf in een operatie wilde weghalen. Toen ben ik op zoek gegaan naar alternatieven en vond uw website en heb daar de ervaringen van allerlei mensen met hun rugproblemen gelezen.

Nadat ik uw hele boek heb gelezen, ben ik begonnen met de oefeningen. Ik was verrast en onder de indruk van de onmiddellijke resultaten.

Ik voelde meteen verlichting van de pijn. Ik had de moed bijna al opgegeven om nog zonder operatie van deze pijn af te komen. Hoe meer ik gewend raakte aan uw oefeningen, hoe sterker en soepeler mijn rug werd. Ik heb mijn dieet veranderd, mijn houding verbeterde en ik ben meer water gaan drinken, wat allemaal een positief effect op mijn rug had.

Ik doe de oefeningen drie keer per week en voel me weer prima. Ik heb uiteindelijk geen hernia operatie nodig gehad, en dat allemaal danzij uw e-boek.

Ik kan u niet genoeg bedanken voor dit boek en voor alle tijd die u hebt besteed aan uw onderzoek

David Ginty