Misselijk makende Pijnscheuten Die Mijn Rug Verlamden

Imelda Ryan
Ierland

imelda

Vanaf Die Dag Geen Pijnstillers Meer Voor Mijn Rug

... In December kroop ik (letterlijk!!) op mijn knieen naar mijn dokters spreekuur, voor de vierde keer in twee weken. Ik kon niet rechtop lopen en ook niet lachen of niezen zonder te worden verscheurd door misselijkmakende pijnscheuten die mijn rug verlamden.

Ik werd eindelijk doorverwezen naar een specialist die een MRI liet maken waarop te zien was dat ik een forse hernia in mijn onderrug had, die alleen via een operatie te verhelpen zou zijn. De specialist stond er op dat alleen een operatie een oplossing kon bieden en dat die zo snel mogelijk moest plaatsvinden.

Drie dagen later ging ik onder het mes en werd mijn hernia operatief verwijderd. De operatie was zeer succesvol, zo werd mij verteld. De pijn in mijn benen was weg en gelukkig ook de misselijkmakende pijn in mijn rug. Ik moest alleen zes weken wachten om de wonden te laten helen en ik zou weer zo goed als nieuw zijn. Zes weken later was ik geheel genezen en had weer helemaal zin in het leven.

Maar... op 25 december, draaide ik mij om in bed en, u zult het niet geloven, dezelfde rugpijn was weer terug! Ik heb massa's spierverslappende middelen genomen die dag en de volgende. Aangezien het de Kerstperiode was en hier in Ierland alles dan gesloten is, ben ik op internet op zoek gegaan naar iets wat ik zelf zou kunnen doen.

Zo heb ik uw site gevonden en op 27 december ben ik begonnen met de oefeningen en ik ben compleet 'overdonderd' door de resultaten! Ik kon de oefeningen nauwelijks doen die eerste dag, maar ik hoefde vanaf die dag geen pijnstillers meer te nemen tot op de dag van vandaag. Mijn rug, hoewel nog niet helemaal genezen, is op weg naar volledig herstel.

Ik kan de oefeningen nu doen binnen een half uur en zelfs zonder enige moeite. Ik kan lopen, niezen, hoesten en lachen zonder angst voor rugpijn. Ik zou willen dat ik uw site eerder gevonden had - het zou me een operatie gescheeld hebben. Ik kan mijn leven nu weer gewoon leven en dat is me de paar euro die uw boek me heeft gekost, dubbel en dwars waard.

Ik wil u dus heel graag bedanken en geluk wensen met uw eigen rug.

Met hoogachting.

Imelda Ryan
Ierland