Hernia Met Uitstraling

Na een paar dagen merkte ik dat het minder werd

Ruud van der Gaast.

ruud-van-der-gaast

...tegen "beter weten in"

Hallo Robert F Feddes ,
 
Afgelopen zomer werd ik getroffen door een hernia met de daarbij vaak voorkomende uitstraling naar mijn linker bilspier , linker bovenbeen tot aan mn voet met gevoelloze bovenkant en tenen , en zelfs afgenomen kracht in mn been , dat laatste merkte ik vooral met traplopen , ik gebruikte 10 tot 12 paracetamol op een dag inclusief de nacht , en voordat ik besloot om een arts te bezoeken kwam ik uw boek tegen op het internet die ik meteen heb gekocht .
Ik ben meteen met de oefeningen begonnen , behalve de voorwaartse oefeningen heb ik verder de meeste oefeningen gedaan , ben vooral veel gaan lopen , zo ook naar mn werk , want fietsen dat lukte niet en maakte het alleen maar erger , en eigenlijk na een paar dagen merkte ik dat het al minder werd , en zat al heel snel aan 5 paracetamol op een dag en weer een aantal dagen later geen één meer !
Alleen de gevoelloosheid in een paar tenen is gebleven , maar daar heb ik geen last van verder.
Een gevoelige rug heb ik eigenlijk al heel lang , maar een hernia had ik voor het eerst .
Ik ben er nu van af , en moet wel op mn houding blijven letten en de nodige oefeningen blijven doen , en meer water blijven drinken .Ik heb ook het boek  "water het goedkoopste medicijn"  gekocht van Dr . Fereydoon Batmanghelidj .
Het traplopen gaat nu ook weer bijna zoals ik gewend was , met treden overslaan , alleen fietsen dat doe ik maar liever nog niet , ook het doen van Yoga , wat ik al meer dan 10 jaar doe , moet ik heel erg aanpassen , de voorwaartse houdingen blijven nog moeilijk en krijg ik gelijk last van.
 
Dit wilde ik u laten weten en bij deze mijn dankbaarheid en blijdschap uiten , ik hoef geen therapeuten te bezoeken of erger nog een operatie te ondergaan .
Dit alles was tegen "beter weten in " van iedereen die mij advieseerde naar een dokter of naar een therapeut te gaan !
 
Nogmaals heel veel dank !!!

 

Ruud van der Gaast.