"Adviezen En Oefeningen Werken Goed Voor Mijn Rug"

Erik Looze

erik-looze

Na Houlahoupen Schoot Het In Mijn Rug

Op 30 december schoot het in mijn rug, ongeveer een kwartiertje na kort maar stevig houlahoupen, (wat ik zelden doe). Na nog wat bed opmaken liep ik de trap af en schoot het in mijn rug.

Daarna pijn tijdens het boodschappen doen, met name bij in- en uitstappen in de auto. Op oudejaarsdag naar huisarts. Deze constateerde geen spit en en gaf aan dat het in de lange rugspieren zit. Spiroflor insmeren kon ik mee doorgaan en advies warme kruik erop. Ook verder op oudjaar en Nieuwjaar pijn in onderrug tijdens zitten en bij bepaalde bewegingen. 

Ik herinnerde me uw e-boek rugpijn.weg en uw recente mailtjes met info en aanbieding met twee nieuwe e-boeken over decompressie en houding. Ik heb op 1 januari 's avonds deze boeken aangeschaft. De volgende dag 2 januari heb ik weer eens alle oefeningen gedaan uit rugpijnweg en heb ik ook beide nieuwe boeken gelezen. Ook enkele oefeningen gedaan ter decompressie. En in de loop van de middag is de rugpijn verminderd en bijna weg.

Ik heb de afgelopen week enkele avonden diverse oefeningen uit rugpijnweg gedaan en ook enkele decompressie oefeningen. Het gaat nog steeds redelijk goed. DWZ geen pijn meer. Ik voel wel dat het goed is mijn rug verder te versterken.

Bedankt voor goede en werkende adviezen en oefeningen ter bevordering van een gezonde rug.

Met vriendelijke groet,

Erik Looze