'Binnen 14 Dagen Voelde Ik Geen Pijn Meer In Mijn L4 en L5'

Huda Veli

huda-veli

'Ik voel me geweldig'

Ik kocht jouw Back Pain Goodbye (Rugpijnweg) info op 10-10-07, ik was toen 43. Ik dronk 4 glazen water per dag en deed jouw oefeningen gelijk ’s morgens en ’s avonds. Ik merkte binnen 7 dagen al verbetering en binnen 14 dagen voelde ik geen pijn meer in mijn L4 en L5. Ik ben gestopt met de oefeningen, maar drink nog steeds de 4 glazen water per dag. Ik ben nu 60 dagen verder en heb geen pijn meer.

Op 25 oktober 07 ben ik bij een Rheumatoloog geweest en hij bevestigde dat. Uit onderzoek bleek dat de onderrug goed en zonder pijn beweegt. Geen teken van beschadiging. Geen plaatselijke gevoeligheid bij het betasten van de gewrichten en ook niet bij het si-gewricht. Heupen zijn normaal. Er is wel een zekere vroeg-degeneratieve spondilosis. Maar het is niet ernstig en de symptomen zijn niet van betekenis.

Hij zei wel dat ik zwaar tillen moet vermijden en licht werk moet doen. Ik zou moeten gaan zwemmen en op de hometrainer. Ik voel me geweldig. Ik kan weer achter mijn computer zitten zonder pijn in mijn ruggewervels en een paar kilometer lopen zonder pijn in mijn onderrug.

Heel erg bedankt voor deze info, want ik had al 8 jaar last en ben voor 25-10-07 al diverse keren naar mijn dokter en fysiotherapeut geweest, maar ze konden me niet helpen. Dus heb ik tegen mezelf gezegd: ik ga het zelf wel oplossen via internet en daar informatie opzoeken.

Ik ben blij dat jij deze informatie op internet hebt gezet, anders was ik op mezelf aangewezen geweest en dan was ik niet zo gemotiveerd geweest. Heel vriendelijk bedankt.

Huda Veli