Wie schrijven de artikelen?

Wie schrijven de artikelen?

Robert is een bedrijfseconoom die 1 keer te vaak gevloerd werd door een hevige aanval van rugpijn. Hij besloot er toen zelf iets aan te doen. Dat heeft geresulteerd in het boek Rugpijn & Hernia: WEG ERMEE! Dit boek is inmiddels vertaald en in meer dan 70 landen verkocht. Robert werkt in het dagelijkse leven als teambuilder/trainer voor Facing The Challenge.

Robert is zelf nu helemaal vrij van rugklachten - en dat na bijna 20 jaar steeds vaker terugkerende periodes van steeds erger wordende rugklachten, tot hernia toe.

Danielle is journaliste, en moeder van 5 kinderen! Danielle heeft een tijdlang haar brood verdiend met schrijven van artikelen voor de PR en Journalistiek voor allerlei soorten organisaties. 

Danielle heeft een uitstekend oog en gevoel voor schrijven en dwingt mij om duidelijk te schrijven wat ik nou eigenlijk bedoel... 
 
Danielle zorgt voor veel van de achtergrond artikelen, en bekijkt daarnaast alles wat ik schrijf om te zien of het wel voldoet aan een aantal minimale kwaliteitseisen... (vraag mij niet welke, ik schrijf gewoon!)

Danielle heeft overigens zelf nog nooit last van haar rug gehad. Ook doet Danielle alle oefeningen voor die we op foto in het boek hebben opgenomen.

Ten slotte: samen hebben we gewoon ook veel plezier met het schrijven voor de beste site over rugpijn, hernia en ischias!

Aanbevolen Videos

FAQ Artikelen