Waarom zoveel goede informatie gratis?

Waarom zoveel goede informatie gratis?

Omdat we gedreven zijn om anderen te helpen ook hun rugklachten achter zich te laten...

...omdat het leuk is om iets te kunnen doen voor anderen die nog last van hun rug hebben. 

We weten hoe ingrijpend rugpijn je leven kan veranderen en het is gewoon gaaf om terug te horen van mensen (van over de hele wereld!) dat ze baat hebben bij ons werk. Lees de verhalen van andere mensen maar eens, soms bladeren we er zelf weer eens doorheen. En nog iedere keer genieten we er van als we die lezen.

En achter ieder van die verhalen zit een mens die zijn of haar leven weer zonder pijn voort kan zetten, daar doen we het voor.

Hoe wordt deze site en al het werk dan bekostigd?

Goeie vraag, vragen we ons zelf ook wel eens af. Maar hier is waar we in geloven: beschikbaar maken van de beste informatie die je maar kunt vinden over rugpijn. 

Dat doen we op deze site, in het boek Rugpijn & Hernia: WEG ERMEE! en in de boeken: De Nederlandse Decompressie Methode en De Bewaak Uw Houding Checklist. En meerdere boeken zullen volgen...

Het Rugpijnweg programma wordt als electronisch boeken verkocht, en gelukkig met succes.

Dus over  de kosten van deze site maken we ons niet druk. Sterker nog, we besluiten juist om meer en meer informatie op deze site beschikbaar te stellen. Meer videos ook, omdat we geloven dat video u nog beter zal helpen te begrijpen dat er een oplossing is, het is mogelijk om ZELF afscheid te nemen van uw rugklachten!

Succes!

Aanbevolen Videos

FAQ Artikelen