Problemen met Inloggen

Help - ik kan niet inloggen! Ik heb de email met inlogcodes ontvangen, maar kom er niet in!

Relax, tot nu toe is dit nog altijd een kwestie geweest van typefouten. Het makkelijkst is het om uw gebruikersnaam en wachtwoord door kopieren en plakken uit de mail over te nemen.

De beveiliging is redelijk genadeloos, een extra spatie, een hoofdletter in plaats van een kleine letter, noem maar op, het kleinste foutje betekent al dat u er niet in komt. Vergelijk het met een telefoonnummer, het moet exact goed zijn anders krijgt u de verkeerde aan de lijn, en verkeerd in dit geval betekent dat u er niet in komt.

Dus voer uw gegevens nogmaals in, maar nu aub door kopieren en plakken vanuit de email.

Succes!

Aanbevolen Videos

FAQ Artikelen