PDF Downloaden - Hoe

De pdf's kunt u als volgt downloaden...

Door in te loggen op het beveiligde deel van Rugpijnweg.nl - bovenaan iedere pagina op de site vindt u een klink naar de KLANTEN LOGIN pagina, als u daar op klikt, komt u meteen op de login pagina.

Natuurlijk moet u dan wel eerst 1 van de Rugpijnweg Programma's bestellen.

Als u dat doet en u betaalt met creditcard, paypal of iDeal, dan komt u DIRECT na afronding van de betaling op de downloadpagina.

Als u kiest voor betaling per bank, krijgt u toegang zodra uw betaling bij ons op de bankrekening is ontvangen. En zodra uw bankbetaling bij ons is verwerkt, ontvangt u een email met downloadinstructies.

U ontvangt in alle gevallen direct na uw bestelling een email met inloggegevens voor onze site, zodat u altijd weer uw gekochte eboeken kunt downloaden - steeds weer en zo vaak u wilt.

Inloggen doet u met de toegestuurde gebruikersnaam en wachtwoord, eenmaal binnen klikt u dan simpelweg op de titel(s) van uw aangeschafte boek(en) en de download start VOLAUTOMATISCH!

Succes!

Aanbevolen Videos

FAQ Artikelen