'Eindelijk Drong Het Tot Me Door Dat Ik Zelf Iets Moest Gaan Doen...'

Marijn S.

marijn-s

'Ik sport te weinig en zit te veel'

Ik ben een man van 47 die te weinig sport en te veel achter zijn bureau en in de auto zit. Ik heb de afgelopen jaren vrij veel rugklachten gehad. Met name lichamelijk werk veroorzaakte rugpijn en het schoot ook nogal eens in mijn rug bij onbeduidende bewegingen.

Ik heb de meeste soorten therapie wel gehad, chiropractie, fysiotherapie, manuele therapie en orthomanuele therapie. Dit heeft altijd wel wat geholpen. Van de fysiotherapeut en manueel therapeut kreeg ik oefeningen mee die ik af en toe, maar met onvoldoende motivatie heb gedaan.

Omdat het onlangs opnieuw in mijn rug schoot en het eindelijk tot me doordrong dat ik zelf iets moest gaan doen, ben ik op zoek gegaan naar rugoefeningen op internet. Ik heb daarbij uw site gevonden.

Met name het feit dat u erg overtuigend was in uw motivatie dat mijn eigen inzet bepalend is voor het resultaat, heeft bij mij de knop omgezet en me ertoe gebracht om geld over te maken voor een boekje waarvan ik de inhoud niet kende, en waarvoor ik van niemand een aanbeveling had gekregen.

Ik ben de oefeningen gedurende een week of drie vrijwel dagelijks gaan doen en probeer ze nog steeds enkele malen per week te doen. Het feit dat ik nu meer kan hebben en minder snel klachten heb, breng ik direct met de oefeningen in verband.

Mijn conclusie: met name de inleiding in uw boekje en uw overtuigende betoog dat ik met de oefeningen resultaat zou behalen, hebben mij gemotiveerd zelf aan de slag te gaan en hebben geleid tot verbetering. Overigens was uw wens dat de Almachtige me zegent een waardevolle toevoeging. Ik wens u hetzelfde toe.

Met vriendelijke groet,

Marijn S.