"Hernia- Natuurlijke Genezing
Duizenden Gingen U Voor!"

Hernia?

Mijn naam is Robert Feddes (1961), hieronder sta ik met mijn tweede zoon, Naftali (1996), na een zeilwedstijd van meer dan 70 kilometer (ruim 3,5 uur zeilen), een groot deel van de tijd hangend buiten de boot aan een stalen draadje (de trapeze).
En geen centje pijn in mijn rug!

Er zijn tijden geweest dat ik twijfelde of ik mijn boot van 140 kg, met mijn hernia klachten, nog wel naar het water kon krijgen, omdat ik toen nog dacht dat ik een zwakke rug had, maar die tijden zijn voorbij!

Ik heb namelijk iets gevonden voor mijn hernia klachten, en uiteindelijk ging het er mij om dat ik gewoon weer alles kon doen wat ik graag wilde. Dit is een lange pagina, waarin het gaat over hernia, maar eigenlijk gaat het over U... en wat U kunt doen om Uw rug weer zo te krijgen dat U vergeet dat U er ooit last van had!

mijn rug weer gezond

Naftali en Robert Feddes, na 4 uur op het water bij de 28e Ronde Tiengemeten
Robert: "Heerlijk gezeild met m'n zoon en geen centje pijn in mijn rug!"

Mijn Leven Terug

"Ik wil je bedanken dat je me mijn leven hebt teruggegeven.

Bij mij is 4 jaar geleden een hernia vastgesteld, en ik heb 7 of 8 jaar last gehad van ischias. Chiropractie heeft niet geholpen en de dokter wilde me alleen maar pijnstillers geven.

Nog maar 3 weken geleden heb ik het boek Rugpijn& Hernia Weg Ermee! gedownload. Ik ben de halve nacht opgebleven en heb het helemaal gelezen, en ik ben de volgende dag met de oefeningen begonnen.

Voor de eerste keer in vele jaren, is er geen teken van de ischias en de rugpijn is voor 99% verdwenen.

Ik kan weer wandelen en ben gisteren zonder pijn wezen winkelen, ik heb wat in de tuin gewerkt en heb zelfs een boom gesnoeid.

Ik ben 60 jaar oud en mijn familie weet niet wat ze zien, zo ben ik vooruitgegaan. De oefeningen zijn vanaf nu onderdeel van mijn levensstijl.

Dank je wel!."

Carol C. Michigan, USA

 

Reddende Engel

"Het is al weer een jaar geleden dat ik op je site terecht kwam. Steeds vergat ik je te laten weten hoe het mij vergaan is... Het gaat geweldig met mij. Geen last meer.

Wat ben ik blij dat ik toen je site doorgespit heb. Voor mij ben je een reddende engel. Nogmaals mijn dank hiervoor.

Met vriendelijke groet."

Nelly G. Amersfoort

 

THANK YOU!!! THANK YOU!

"Ik heb de oefeningen nu 2 weken gedaan en mijn ischias is helemaal over!

Hiervoor kon ik de laatste 6 maanden niet meer lopen vanwege de ischias. Ik zou willen dat ik de kennis van deze oefeningen toen al had.

Nogmaals THANK YOU!"

Jan Laney, Australia.

Robert Feddes - Rug-Expert - Uit Persoonlijke Noodzaak!
Robert Feddes, schrijver
van e-boek 'Rugpijn, Hernia,
Spit & Ischias: WEG ERMEE!'
Al 5 jaar Vrij
van Rugpijn/Ischias/Hernia

Ik heb nog veel meer emails van mensen die door mijn boek van hun rugklachten zijn afgekomen en ik zal u laten zien hoe u snel, makkelijk en bijna zonder kosten uw hernia klachten kunt laten verdwijnen, als sneeuw voor de zon...

.... net zoals ik dat heb gedaan voor grote aantallen andere mensen - inmiddels in meer dan 93 landen.

En ik zal dat voor u doen...

.... ongeacht wat voor resultaten u tot nu toe heeft gehad (of niet) ... en ongeacht hoe erg uw klachten op dit moment ook mogen zijn.

Ik durf dat te zeggen omdat ik heb ontdekt dat hernia klachten niets anders zijn dan een signaal van uw lichaam dat er iets in uw rug niet in orde is. En als het om de rug gaat ben ik door de nood gedwongen een expert geworden.

Maar laat ik eerst wat dingen vertellen die ik over hernia heb ontdekt en daarna zal ik wat meer over mezelf vertellen, ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat u zich afvraagt wie ik ben en waarom ik een boek over Rugpijn, Hernia & Ischias heb geschreven.

Maar eerst wat meer over uw hernia...

OK, dus iemand heeft tegen u gezegd dat u een hernia heeft...

...wat nu?..

... u zoekt wat op internet en komt er achter dat het gaat om een uitpuilende tussenwervelschijf, die tegen een zenuw aan drukt, waardoor u uitstralingspijn voelt ergens in uw rug of be(e)n(en). Misschien heeft u zelfs uitvalverschijnselen of een tintelende of slecht reagerende voet...

....en u heeft gehoord dat de hernia daar waarschijnlijk schuldig aan is...

U heeft misschien al een zoektocht achter de rug op internet en heeft al van alles ontdekt, zo ging het bij mij in ieder geval wel....

...en misschien heeft u ook al de tegenstrijdigheden ontdekt?...

...nee, nog niet?...

...hier heb ik er een paar:

Nou voor mij was het na al dit soort dingen absoluut niet duidelijk waar de problemen vandaan komen. Blijkbaar is het mogelijk om hernia klachten en pijn te hebben zonder dat er enig probleem op een scan zichtbaar gemaakt kan worden. Maar geloof me, die pijn is heel reeël, dus er is wel degelijk iets aan de hand.

Dit soort dingen kwam ik tegen toen ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn rugklachten, ik heb voor bovenstaande dingen antwoorden gevonden, ik ben namelijk niet gestopt met zoeken totdat ik goede antwoorden had.

Gelukkig hoeft u niet zo lang meer te zoeken want op deze pagina zult u al behoorlijk wat antwoorden op uw vragen vinden.

Maar laat ik me nu toch maar even voorstellen.. Want u vraagt zich misschien wel af:

Robert Feddes
Robert Feddes:
"1 x te vaak
last van mijn rug "

Wie is Robert Feddes?

Robert Feddes is een bedrijfstrainer & teambuilder die 1 keer te vaak last van zijn rug heeft gehad...

...Ik herinner me nog als de dag van gisteren die ene dag in december van het jaar 2001...

...'s morgens om een uur of 5 ging de wekker, ik schoot uit bed, scheren, onder de douche, snel aankleden...

...ik stond naast ons bed en draaide naar links om mijn overhemd te pakken...

...KRAK... voelde ik in mijn rug, en ik kon niet meer voor of achteruit. Het was of ik door een tram tegen de grond was gesmakt, mijn rug verstijfde en schoot in een afschuwelijke kramp, de pijnen vlamden door m'n lijf als ik toch probeerde te bewegen.

Misschien moet je het meegemaakt hebben om te begrijpen hoe dit voelt, hoewel, liever niet... Ik heb me zo goed en zo kwaad als het ging toch verder aangekleed en mijn vrouw wakker gemaakt om me te helpen in de auto te komen.

Als een compleet oude man (maar ik was nog geen 41!) wist ik met veel pijn achter het stuur te kruipen, de hele tijd zei Danielle, mijn vrouw, zou je nu wel gaan?... waarom bel je die klant niet?...

...ik begreep wel dat het inderdaad zo niet ging en heb die klant 's morgens vroeg vanuit de auto gebeld en mijn probleem uitgelegd...

...die dag wachtte een groep van 30 mensen tevergeefs...

Hoe betrouwbaar ben je nog als trainer als je afbelt omdat je last hebt van je rug?!...

Mijn broodwinning stond op het spel!

Als ondernemer - en vader van 5 kinderen - kon ik mij dit niet veroorloven. Nooit eerder had mijn rug me tegengehouden om te werken.

Dat was nu veranderd.

Natuurlijk had ik al eerder last gehad van mijn rug, maar dit was de eerste keer dat ik echt helemaal niets meer kon, en dat door het oppakken van een simpel overhemd...

De voorgaande 20 jaar had ik zo af en toe periodes van rugproblemen gehad.

Ik sleepte mezelf dan naar mijn huisarts of fysiotherapeut of manuele therapeut of gebruikte spierverslappende middelen of warmtepleisters om de boel weer in orde te krijgen.

Meestal lukte dat wel en ging het tijdelijk beter...

Maar de problemen kwamen altijd terug. 

En na 3 maanden, soms een jaar, was ik weer terug bij af; opnieuw gevloerd, de huisarts, fysiotherapeut enz. enz.

Het was een eindeloze cirkel van rugpijn gevolgd door tijdelijk effectieve behandelingen... net of je een dijkdoorbraak probeert te stoppen met bandenplak.

Ik begreep niet waarom ik geen blijvende vooruitgang kon krijgen.

En als ik het de professionals vroeg, kreeg ik ontwijkende en vage antwoorden... ze wisten het gewoon niet...

Ik wilde weten wat er aan de hand was met mijn rug... wat veroorzaakte mijn problemen? En wat kon ik doen om te zorgen dat het overging en niet weer terugkwam...?

hernia... toen kreeg ik pijn in mijn rechterbeen, tot in mijn rechterenkel aan toe... ischias...

...met alle tekenen van een beginnende of gevorderde hernia...

Ik was nu niet langer alleen op zoek naar een oplossing voor rugklachten, maar wilde ook aan de slag met een hernia.

Maar goed, ik kon nog alles doen en was druk met mijn werk en schoof mijn zoeken naar een oplossing steeds voor me uit, tot die bewuste morgen in december 2001, toen ik voor het eerst zo erg gevloerd was dat ik niet kon werken.

Dit was het laatste duwtje in mijn rug dat ik nodig had...

Ik wilde - nee, moest - begrijpen wat er mis was in mijn rug... en wat ik kon doen om te genezen. Ik kon me gewoon niet veroorloven dat het nog slechter zou worden.

Ik stelde me als doel om een natuurlijke manier van genezen van mijn rug te vinden...

Tijdens mijn zoektocht heb ik veel ervaringen gelezen van mensen die een hernia operatie hadden meegemaakt...

...en sorry...

...ik kwam gewoon te veel verhalen tegen waar de operatie niet zo goed was geslaagd. Veel permanente schade, te veel "horror stories", enz. enz... 

Dus ik besloot om door te zoeken om te zien of er een natuurlijke manier was om mijn ischias, hernia & rugproblemen onder de duim te krijgen.

"Ik nam mij voor: 'als er een manier is om mijn rug op een natuurlijke manier te genezen, DAN ZAL IK DIE VINDEN...!'

En dat is gelukt.

...na een zoektocht van maanden op internet en alles gelezen te hebben wat er maar te vinden was op het gebied van rugpijn, wist ik wat te doen.

en het werkte: ik ben inmiddels 5 jaar helemaal zonder rugklachten...

...na een historie van 20 jaar af en toe flink last van mijn rug - met (steeds kortere) tussenpozen.

Mijn vondsten hebben mijn eigen rugpijn snel en permanent opgeruimd.

De trainer in mij moedigde mij toen aan om mijn ontdekking beschikbaar te maken voor anderen.

RugPijnWeg.nl en BeatingBackPain.com zijn toen geboren.

Duizenden wereldwijd vonden inmiddels baat bij mijn Rugpijnweg en BeatingBackPain Programma.

 

Het Helpt Echt!
"Bedankt voor de duidelijke foto's en oefeningen.

Het helpt echt!"
Klarien de G.

 

Je hebt er wel baat bij!
"Ik heb uw oefeningen zo'n 2 weken gedaan en het resultaat is verrassend goed.

Voordien had ik altijd het gevoel dat mijn rug 'op scherp' stond. Dat het er ieder moment weer in kon schieten. Nu is dat gevoel al helemaal weg.

Het lijkt heel simpel als je de oefeningen ziet maar ze kosten toch flink wat energie blijkt later. Maar je hebt er wel baat bij!!!

Met vriendelijke groet." Jan B.

 

Door de nood gedwongen ben ik dus rug-expert geworden... dankzij mijn persoonlijke zoektocht naar een oplossing voor mijn eigen rugklachten. Maar nu terug naar u, wat heeft u aan mijn verhaal?... nou dat zal ik u zeggen...

...ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws...

...het goede nieuws is dat u makkelijk iets aan uw hernia kunt doen, lees de verhalen van mensen op deze pagina maar...

...het slechte nieuws is dat het alleen werkt als u verantwoordelijkheid durft te aanvaarden voor uw eigen genezingsproces...

Alleen als u het lef heeft om eerlijk te kijken naar de oorzaken van hernia klachten en welke rol u daar zelf in speelt, dan beloof ik: U kunt uw hele leven veranderen en vrij van hernia-problemen maken. Te beginnen met vandaag.

U denkt misschien dat het zomaar wat gepraat is, maar dat is niet zo...

...lees maar eens wat een chirurg er van vindt...

Helemaal Overtuigd!
"... dit soort dingen schrijf ik dus gewoon niet, en ik moet u zeggen dat, als medicus en chirurg, ik meer dan twijfelde of uw e-boek het antwoord bevatte op mijn rugklachten, waar ik al tientallen jaren last van had, veroorzaakt door meerdere trauma's.

Echter moet ik u zeggen dat nadat ik de oefeningen voor de eerste keer gedaan had... de pijn geheel verdwenen was.

U heeft mij helemaal overtuigd."
STUART A. Landau M.D. (Canadese Arts/Chirurg)

 

...ik weet hoe het voelt om gevloerd te worden door rugklachten, maar ik weet ook hoe ik er af ben gekomen, gek genoeg helpt mijn remedie tegen veel meer dan alleen hernia klachten, maar als u alleen al van uw hernia af zult komen, dan bent u al geholpen!

Op de rest van deze pagina zult u de negen geheimen van een gezonde - pijnloze - rug lezen, afgewisseld met verhalen van mensen die ik per email hebt ontvangen. Ik weet dat het een lange pagina is, maar ik beloof u dat het een verschil kan maken in de gezondheid van uw rug.

Uzult ontdekken dat het niet uitmaakt of u nu last hebt van ischias of van een hernia, het zijn allebei signalen van uw lichaam. Met die signalen wil uw lichaam u vertellen dat u een aantal dingen anders moet gaan doen.

En als u luistert naar die signalen en die paar dingen anders gaat doen, dan zal uw lichaam u belonen met signalen van gezondheid...

U zult op deze pagina ontdekken wat u anders kunt doen, zodat ook uw rug weer snel helemaal zonder klachten zal zijn.

En als uw rug weer zonder klachten is, dan doet dat iets met uw hele leven! Lees maar wat er met David gebeurde...

David Ginty
David Ginty - Door
Motor Aangereden
"Voel me weer Prima"

Aangereden Door Een Motor
"Ik heb 5 jaar last van mijn rug gehad nadat ik op een zebrapad was aangereden door een motor.

Door dat ongeluk liep ik een hernia en afschuwelijke rugpijn op. Ik werd door mijn huisarts verwezen naar een specialist die mij een intensieve behandeling van fysiotherapie in combinatie met pijnstillers voorschreef, met zeer beperkt resultaat.

Om een lang verhaal kort te maken, ik werd verwezen van de ene specialist naar de andere. Ik kwam uiteindelijk terecht bij een neuroloog die de hele tussenwervelschijf in een operatie wilde weghalen. Toen ben ik op zoek gegaan naar alternatieven en vond uw website en heb daar de ervaringen van allerlei mensen met hun rugproblemen gelezen.

Nadat ik uw hele boek heb gelezen, ben ik begonnen met de oefeningen. Ik was verrast en onder de indruk van de onmiddellijke resultaten.

Ik voelde meteen verlichting van de pijn. Ik had de moed bijna al opgegeven om nog zonder operatie van deze pijn af te komen. Hoe meer ik gewend raakte aan uw oefeningen, hoe sterker en soepeler mijn rug werd. Ik heb mijn dieet veranderd, mijn houding verbeterde en ik ben meer water gaan drinken, wat allemaal een positief effect op mijn rug had.

Ik doe de oefeningen drie keer per week en voel me weer prima. Ik heb uiteindelijk geen operatie nodig gehad, en dat allemaal danzij uw e-boek.

Ik kan u niet genoeg bedanken voor dit boek en voor alle tijd die u hebt besteed aan uw onderzoek."
David Ginty

De talloze emails die ik ontvang, bewijzen dat het zonder meer mogelijk is om uw rug weer gezond te krijgen...

naftali feddes
Ik wil graag leuke dingen
met mijn vader doen, zonder
dat hij last heeft van zijn rug...

...en zelfs mee te maken dat u weer dingen kunt doen die u al had opgegeven!

Mensen die al van alles hebben geprobeerd, maken nu mee dat er door dit programma iets in hun rug verandert, ditmaal met blijvende resultaten.

Er staat veel op het spel, UW GEZONDHEID en het plezier in uw leven...

...Voor mij stond dit bijvoorbeeld ook op het spel: leuke dingen met mijn kinderen doen...

...Als vader van 5 kinderen waarvan de jongste in 2003 is geboren, wil ik nog lang in staat zijn leuke dingen met mijn 4 zoons en 1 dochter te doen...

Herniaklachten ontstaan niet vanzelf, die hebben een oorzaak. En meestal levert u zelf de grootste bijdrage aan het ontstaan van uw rugklachten, onbedoeld, natuurlijk, maar toch...

...en als u niet weet hoe u uw eigen rugproblemen veroorzaakt, dan maakt het niet veel uit wat u doet, u zult nooit blijvend resultaat boeken...

Totdat U leert Hoe U Uw Rugklachten
Aan De Bron Kunt Aanpakken.

Ik Weet Gewoon Niet Wat Me Overkomt!
"Je vroeg me te vertellen wanneer ik vorderingen ging maken en ja hoor het is zover!! Het is meerdere keren voorgekomen dat het wat beter ging, maar altijd weer kwam de dag dat ik gewoon weer terug was bij af.

Echter, nu heb ik al een week of twee, drie heel weinig last. Ik weet gewoon niet wat me overkomt. Na zo'n anderhalf jaar had ik de moed al opgegeven.

Ik heb de oefeningen echt elke dag gedaan en eerst leek het of het niets hielp en opeens ja hoor het gaat echt veel beter. Als het zo altijd blijft als nu ben ik al dik tevreden. Ik vergeet mijn rug gewoon!

Maar ook daardoor de oefeningen. Ik denk er niet eens meer aan. Als ik ze weer doe valt me op dat een aantal nu ook pijnloos gaan. Bij sommige voel ik nog wel dat het gevoelig is en misschien ook wel zal blijven."Oh ja ik had altijd rugpijn" denk ik soms opeens. Moet ik nu door blijven gaan met de oefeningen? of minder of alleen sommige?

Ik ga morgen weer voor het eerst weer proberen hoe
het op de racefiets gaat.

Vooralsnog ben jij mijn held, dat begrijp je zeker wel!

Hartelijke groet."
Anna van O

 

Hartstikke Duidelijk Allemaal!
"Hartelijk dank voor je antwoord. Het lijken me dezelfde oefeningen zo'n beetje als ik vroeger op school deed, en later in mijn beroepsleven, maar omstreeks de jaren 80 is dat allemaal vervaagd, de mensen vonden zaalvoetbal of volleyen leuker. Ja, en dan blijkt dat je later klachten gaat krijgen.

Ik ben blij dat ik je boek heb mogen kopen, je hebt er ontzettend veel werk aan gedaan, en het is hartstikke duidelijk allemaal, en ik hoop dat je er nog veel meer mag verkopen. Ik ga er zeker aan werken. Nogmaals hartelijk dank.

Met vriendelijk groeten."
Ton van den H, Oldenzaal.

 

Rug Niet Meer Op Slot
"Ik ben al een paar dagen met de oefeningen bezig.

Het effect tot nu toe is dat mijn rug niet meer 'op slot' zit en dat de pijn verdwenen is.

Ik zal nu dagelijks de oefeningen uitvoeren in de wetenschap dat het hele probleem nu tot het verleden behoort. Nogmaals hartelijk dank!" Henk H. Alphen

 

Met Stomheid Geslagen
"De eerste week was een vooruitgang van dag en nacht, het gaat nu inmiddels wat langzamer tot stabiel.

Volgende week heb ik een afspraak met de neuroloog...

...zoals het nu gaat, zeg ik de afspraak voor de operatie af.

De meeste mensen in mijn omgeving zijn met stomheid geslagen over de verbetering van mijn gezondheid.

Bedankt."
Michel K.

 

Zodra u de geheimen kent... zult u zien U hoe MAKKELIJK het is om de oorzaak van uw rugproblemen aan te pakken en daarmee een niet te stoppen proces van verbetering van uw rug op gang te brengen.

U zult dan bijvoorbeeld ook begrijpen waarom een operatie nooit een oplossing kan zijn voor een hernia, eenvoudigweg omdat de operatie niets aan de oorzaak verandert...

U zult ook weten hoe u de uitpuilende tussenwervelschijf weer kunt laten genezen...

...en dat is echt beter dan opereren...

Compleet Overdonderd!
"... In December 2005 kroop ik (letterlijk!!) op mijn knieen naar mijn dokter's spreekuur, voor de vierde keer in twee weken. Ik kon niet rechtop lopen en ook niet lachen of niezen zonder te worden verscheurd door misselijkmakende pijnscheuten die mijn rug verlamden.

Ik werd eindelijk doorverwezen naar een specialist die een MRI liet maken waarop te zien was dat ik een forse hernia in mijn onderrug had, die alleen via een operatie te verhelpen zou zijn. De specialist stond er op dat alleen een operatie een oplossing kon bieden en dat die zo snel mogelijk moest plaatsvinden.

Drie dagen later ging ik onder het mes en werd mijn hernia operatief verwijderd. De operatie was zeer succesvol, zo werd mij verteld. De pijn in mijn benen was weg en gelukkig ook de misselijkmakende pijn in mijn rug. Ik moest alleen zes weken wachten om de wonden te laten helen en ik zou weer zo goed als nieuw zijn. Zes weken later was ik geheel genezen en had weer helemaal zin in het leven.

Maar... op 25 december 2006, draaide ik mij om in bed en, u zult het niet geloven, dezelfde rugpijn was weer terug! Ik heb massa's spierverlappende middelen genomen die dag en de volgende. Aangezien het de Kerst periode was en hier in Ierland alles dan gesloten is, ben ik op internet op zoek gegaan naar iets wat ik zelf zou kunnen doen.

Zo heb ik uw site gevonden en op 27 december ben ik begonnen met de oefeningen en ik ben compleet 'overdonderd' door de resultaten! Ik kon de oefeningen nauwelijks doen die eerste dag, maar ik hoefde vanaf die dag geen pijnstillers meer te nemen tot op de dag van vandaag. Mijn rug, hoewel nog niet helemaal genezen, is op weg naar volledig herstel.

Ik kan de oefeningen nu doen binnen een half uur en zelfs zonder enige moeite. Ik kan lopen, niezen, hoesten en lachen zonder angst voor pijn. Ik zou willen dat ik uw site eerder gevonden had - het zou me een operatie gescheeld hebben. Ik kan mijn leven nu weer gewoon leven en dat is me de paar euro die uw boek me hebben gekost, dubbel en dwars waard.

Ik wil u dus heel graag bedanken en geluk wensen met uw eigen rug. Met hoogachting."
Imelda Ryan, Ierland.

Hoe zou het zijn als u alles weer kunt doen wat u maar wilt, zonder gehinderd te worden door uw rug...

...gewoon omdat uw rug weer helemaal in orde is.

Stel u eens voor dat u echt weer alles kunt doen wat u maar wilt...

...wat zou u weer willen gaan doen?

Ik ga weer krachttrainen!
"Kent u mij nog? Ik kocht uw boek Rugpijn & Hernia Weg ongeveer een maand geleden en u vroeg mij u te laten weten hoe het gaat. Nou, we zijn nu 25 dagen verder en ik voel me een stuk beter.

Ik voel me sterker en heb weer vertrouwen in mijn rug. Ik ben 28 jaar oud en heb een goede bouw, maar ben een beetje uit vorm geraakt door gebrek aan lichaamsbeweging. Ik ga nu zelfs weer beginnen met krachttrainen, iets wat ik door mijn rug niet meer kon doen. Bedankt voor uw boek, prima oefeningen!
Patrick L.
Dublin

Maar werkt het ook voor u?

Ik heb een tegenvraag voor u: "waarom zou het voor u niet werken?" Ik heb inmiddels duizenden - vaak - eigenwijze mensen mogen helpen om met een aantal eenvoudige stappen te gaan van een rug met problemen naar een rug die klinkt als een klok... soms binnen echt korte tijd!

En ik heb mensen die de moed al hadden opgegeven, zien veranderen in optimistische mensen die er weer in durfden te geloven...

De belangrijkste punten zijn dit:

 

Bijzonder Gestimuleerd
"Leuk om te melden, ik ben helemaal van mijn hernia af!!

Mijn oude sport, skate-hockey, doe ik ook al weer.M'n werk ben ik weer aan het opbouwen.

Ik ben bijzonder gestimuleerd door je boek en dit heeft mij aangezet om actief aan de slag te gaan met de hernia. Het is dus weer helemaal goed gekomen, dit wilde ik je laten weten."
Jur H.

 

Bedankt Voor Het Wonder!
"Ik kocht het boek omdat ik al meer dan 8 jaar last heb van problemen met mijn rug.

Toen ik begon, heb ik de oefeningen ongeveer 2 maanden gedaan, dat is nu 1 jaar geleden.

Ik ben inmiddels gestopt met het doen van de oefeningen omdat mijn rug weer helemaal goed is, dus bedankt voor dit wonder!"
Elemer Karolyfalvy, Polen

bestel nu uw persoonlijke copie

Miserabel Klein Bedrag - Onbetaalbare Resultaten
"Hier een kort bericht om te zeggen dat ik niet zal aarzelen om uw boek, Rugpijn & Hernia; Weg Ermee! aan te bevelen.

Ik heb de oefeningen nu 8 dagen gedaan en al na 3 dagen voelde ik het verschil. Ik heb de instructies iedere dag letterliijk gevolgd en ben er niet van af geweken. De resultaten zijn onvoorstelbaar, mijn rugpijn waar ik 12 maanden last van had, is helemaal verdwenen en ik voel dat mijn rug veel stabieler en sterker is geworden.

Ik ben 62 jaar oud en was vastbesloten om verlichting van mijn pijn te zoeken. Ik had alleen gewild dat ik uw boek had gevonden voordat ik duizenden ponden had uitgegeven aan MRI's - CT scans - Chiropractors - Fysiotherapeuten - Osteopathen - Neurologen - Acupunctuur - speciale stoelen - oefenmaterialen enz. enz. Allemaal zonder resultaat, totdat ik een miserabel klein bedrag voor uw boek betaalde, wat voor mij onbetaalbare resulaten heeft opgeleverd. Goed gedaan en ga door met het verspreiden van deze informatie. Rugpijn-lijders verdienen te weten over uw boek, en ze MOETEN uw advies volgen."
Monty Burn, United Kingdom.

 

Onmiddellijk Resultaat
"Ik kocht uw boek enkele jaren geleden. Ik gebruik het nog steeds. En ik ben steeds weer verbaasd door de resultaten. Ik doe de oefeningen niet iedere dag - alleen als nodig - en de resultaten zijn altijd onmiddellijk.

Heel erg bedankt voor het oplichten van de sluier rondom het mysterie van mijn rugpijn die me al zo lang plaagde. Ik had veel last van mijn hernia en nu kan ik mijn toestand perfect in de hand houden. Ik heb duizenden euro's uitgegeven aan dokters, chiropractors, fysiotherapeuten enz. Maar allemaal zonder resultaat. Uw programma is het enige wat iedere keer weer werkt. Goed gedaan.
Fergus Egan, UK

Hier is wat allemaal in mijn rug-programma is verwerkt:

Voor u betekent dit een programma voor uw rug waarin de laatste medische inzichten en uitkomsten van onderzoek zijn verwerkt...

..allemaal in heldere begrijpelijke taal die iedere leek kan begrijpen...

...zelfs vakmensen hebben er iets aan...


Dr. Ness Santiago - Chiropractor
Dr. Ness Santiago
Chiropractor
"Patienten naar uw site"

Dank U, Dank U
" Mijn rug is enorm verbeterd. Ik ben Chiropractor.

Uw boek heeft schitterende illustraties. Mijn rug deed ontzettend veel pijn. Ik had mijn rug geblesseerd tijdens mijn werk aan een aantal zware patienten.

Ik was zelfs bang dat ik mijn werk niet meer zou kunnen doen. Ik heb uw boek gevonden en gebruik het nu. En ik voel me weer prima.

Soms voel ik mijn rug nog een klein beetje maar dat lijkt niet eens op de afschuwelijke pijn die ik eerst voelde. Ik stuur nu patienten naar uw site.

Ik wens u het goede en laat het me weten als ik u ooit een wederdienst kan bewijzen."

Dr. Ness Santiago. Chiropractor

 

In mijn rugprogramma leert u de ins en outs van 9 medische geheimen over uw rug...

healing power
Uw Lichaam weet hoe het
zichzelf moet genezen!
Van een snee in uw vinger tot een
beschadigde tussenwervelschijf!

Het eerste geheim heeft te maken met het activeren van de natuurlijke geneeskracht in uw lichaam...

...weet u nog de laatste keer dat u een snee in uw vinger had?

Hoe lang deed uw lichaam er over om dat weer helemaal te genezen?

Uw lichaam heeft dus geneeskracht... hoe zou het zijn om die kracht te activeren in uw rug...?

Het is eenvoudig om die natuurlijke geneeskracht te bevorderen, maar het is jammer genoeg net zo eenvoudig om die geneeskracht volledig buiten spel te zetten...

 

Nachten Op De Vloer
"Ik heb de laatste 10 jaar heel veel last gehad van mijn rug. Ik heb menig nacht op de vloer doorgebracht krimpend van de pijn, bang om ook maar een vinger te verroeren.

Ik heb honderden ponden uitgegeven aan fysiotherapeuten, chiropractors, therapeutische massage en allerlei alternatieve geneesmethoden.

In jan 2005 heb ik jouw website gevonden en nadat ik je boek heb gekocht en de instructies vier weken heb gevolgd, was mijn pijn helemaal weg en kon ik op mijn rug liggen en mijn rechter been 90 graden optillen.

De voorgaande 10 jaar kon ik dat been nooit optillen zonder vlammende pijnscheuten door mijn rug en been.

Ik kan wel door gaan met je boek te prijzen, maar ik weet niet hoeveel ruimte ik mag nemen, maar ik geef iedereen die ik tegenkom, die last heeft van zijn of haar rug, onmiddellijk jouw webadres, en dat zal ik ook blijven doen."
Kevin Lee, UK

 

Hoe Kan Iemand Zonder Medische Achtergrond Een Oplossing Vinden Die Zo Goed Werkt Voor Zoveel Mensen?

Mijn opleiding & werkervaring.

Ik ben een Rotterdamse bedrijfseconoom die 20 jaar heeft gewerkt met mensen uit allerlei organisaties aan het samen oplossen van samenwerkingsuitdagingen.

Mijn talent is te kijken naar mensen die dingen doen...

...en om zinvolle dingen te roepen over wat mij opvalt als mensen samen dingen doen...

...hierdoor gaan mensen zelf beter zien wat en hoe ze dingen samen doen en daarna gaan ze dingen ook echt anders doen...

Als je dat 20 jaar doet, dan ontwikkel je een goed gevoel voor wat wel en niet werkt.

Dat gevoel schreeuwde natuurlijk al jaren tegen mij dat mijn manier van omgaan met mijn eigen rugklachten niet echt werkte...

...een warmtepleister en niet zeuren maar doorgaan waren natuurlijk niet de oplossing...

...en als het helemaal niet meer ging, dan naar de dokter en 'kraker'...

...ik besloot dus om weer student te worden...

...alleen was ik nu heel serieus gericht op het oplossen van een heel concreet probleem in mijn eigen rug...

...op de Universiteit heb ik leren studeren om problemen op te kunnen lossen...

...ik heb mijn wetenschappelijk getrainde verstand volledig losgelaten op alles wat met de rug te maken had!

Ik verzamelde alles wat ik kon vinden over de rug in de engelse en nederlandse taal.

...ik besteedde uren en dagen in mijn zoektocht naar antwoorden...

...ik kocht voor honderden euro's en dollars boeken en dvd's over de rug...

...langzaam begon zich een beeld af te tekenen.

Ik ontdekte de simpele principes over hoe mijn rug werkt...

Ik wilde begrijpen hoe het zat in mijn rug, waarom het steeds vaker mis ging, welke rol ik daar zelf in speelde en wat ik er zelf aan kon doen, enz, enz...

...en ik ben niet gestopt met zoeken en lezen totdat ik het begreep...

...en toen ik eenmaal begreep hoe mijn rug werkte...

...begreep ik meteen dat ik zelf de grootste oorzaak van mijn rug problemen was...

...maar ik snapte ook dat ik zelf de grootste oplossing kon zijn van mijn rugproblemen!

Het ramde zich gewoon in mijn gedachten: 'als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan, zul je altijd krijgen wat je altijd hebt gekregen'...

...en wat ik tot nu toe deed met mijn rug, gaf me resultaten waar ik niet blij van werd...

...ik besloot dus om eens wat andere dingen te doen met mijn lichaam en rug...

...in mijn onderzoek had ik dingen ontdekt die ik kon doen om mijn rug de goede kant op te helpen...

..mijn intuitie leidde me daarbij naar juist die dingen die ik simpel en eenvoudig snapte en die ik vervolgens gewoon praktisch heb uitgeprobeerd.

...en ja hoor, ik kreeg toen andere resultaten in mijn rug.

Toen ik eenmaal zo ver was, besloot ik om mijn werk beschikbaar te maken zodat U niet een zelfde zoektocht hoeft te maken.

Ik heb professionele tekenaars ingehuurd om duidelijke tekeningen te maken zodat u meteen zult snappen wat mij maanden heeft gekost.

Door deze tekeningen zult u snel begrijpen hoe uw rug werkt en dat u de enige bent die het grootste verschil kunt maken voor uw eigen rug!

Wat mij maanden heeft gekost, is nu per direct beschikbaar voor u. Deze informatie is te belangrijk om in de handen van maar een paar mensen te houden.

Specialisten vinden het misschien niet leuk, maar ik haal alle mysterie weg rondom uw rugproblemen zodat u snel en succesvol aan de slag kunt met uw eigen rug.

Ik wens u heel veel succes en snelle vooruitgang!

Robert Feddes

Door mijn boek kunt u...,

GEHEIM # 1:

"Zo Activeert U de Natuurlijke GeneesKracht
van uw lichaam in UW rug!"

U zult:

Ik Voel Me Zelfs Langer
"Ik heb trouw mijn oefeningen gedaan sinds de aankoop van jouw boek, en ik heb er veel baat bij. Mijn rug voelt veel sterker en ik voel me zelfs langer.

Duizend maal dank! Vriendelijke groet en ik hoop dat velen wijs genoeg zullen zijn om jouw programma te proberen."
Rosie L. Tan, USA

Maar dat is nog maar het begin...

U zult ook ontdekken...

ischias-skeletVergis u niet...

...alleen als u de oorzaak aanpakt kunt u er voor zorgen dat uw rugklachten voorgoed weg gaan en blijven!

Eén van de belangrijkste oorzaken is een verkeerde houding van een aantal cruciale onderdelen van uw lichaam.

HIernaast ziet u een tekening van een lichaam waarin de botten zichtbaar zijn, zonder spieren en pezen zou dit een stapel botten op de grond worden. Uw spieren en pezen maken dat die botten een schitterend lichaam vormen waar u jaren lang plezier van kunt hebben...

de zittende mensWat wij vooruitgang noemen... heeft ons een levensstijl opgeleverd waarbij we heel veel zitten...

...doordat we zoveel zitten, verliezen een aantal spieren hun kracht en functie in het in balans houden van de rug. Met als gevolg problemen...

U zult leren hoe u de effecten van een zittend leven op uw rug kunt neutraliseren.

Zijaanzicht van een gezonde houdingKijk eens naar de tekening helemaal rechts van het zijaanzicht van een man die een gezonde lichaamshouding heeft:

ongezonde houding zij aanzichtBij een gezonde houding staan uw schouder-gewrichten recht boven uw heup-gewrichten, die weer recht boven uw knieen staan, die vervolgens weer recht boven uw enkel gewrichten staan.

Daarbij heeft uw rug dan ook nog een gezonde S-vorm...

De werkelijkheid voor de meeste mensen die ik ken, ziet er jammer genoeg heel anders uit, misschien wel een beetje als bij de vrouw hiernaast.

Bij een ongezonde houding staan allerlei delen van uw lichaam niet goed ten opzichte van elkaar.

De vraag is hoe dat komt...

Daar is gelukkig grondig onderzoek naar gedaan en het blijkt dat het alles te maken heeft met spieren die onvoldoende gebruikt worden.

voorover gekanteld bekkenAls u de hele dag achter een pc zit, dan zijn er gewoon een aantal bewegingen die u nooit zult maken tijdens uw normale werkdag. Als u vervolgens in de rest van uw leven dit soort bewegingen ook niet meer maakt, betekent het dat een aantal spieren botweg min of meer op vakantie gaan...

Als gevolg gaat uw lichaam dan steeds meer in een verkeerde houding zakken...

...en dan kan het gevolg zijn dat er zenuwen in de knel komen omdat bijvoorbeeld uw bekken te veel naar voren is gekanteld, ook kan dit een oorzaak zijn voor de ontwikkeling van hernia's.

Hoewel u geen last van een hernia hoeft te hebben, is het natuurlijk wel zaak dat uw lichaamsdelen in de goede stand blijven staan.

Dan gaat alles het langst mee...

...iedereen wil graag ouder worden...

...maar ik wil graag gezond en fit ouder worden, daarom doe ik iets aan mijn houding, en dat kunt u vanaf nu ook. U zult toegang krijgen tot:

...GEHEIM # 2

Een natuurlijk en vrijwel moeiteloos proces om uw lichaam te "her-programmeren" om de juiste houding aan te nemen, door het activeren van precies de juiste spieren.

40 Kg Cement Balen - GEEN ENKEL PROBLEEM
"Mijn vooruitgang is super. Ik ben gestart met al jouw oefeningen te doen, maar nu ben ik terecht bij de ene oefening die voor mij 90%
werkt: 'Achterover Buigen'. Ik heb in het verleden een hoop oefeningen gedaan waar voorover buigen in zat. Maar uit jouw boek heb ik geleerd dat het achteroverbuigen een opening creeert tussen de schijven en helpt om de schijven te laten opzwellen.

Als ik uit bed kom doe ik meteen een paar keer de 'achteroverbuig-oefening' gevolgd door de 'vooroverbuig-oefening'. Het resultaat is dat ik inmiddels geen ondersteunende gordel meer draag en weer met gemak mijn timmerwerk kan doen.

Vorige week moest ik 8 stuks 40 kilo balen cement tillen, mixen en in funderingsgaten gieten. GEEN ENKEL PROBLEEM!"
Kim Johnson, USA


Uw fysieke conditie speelt ook een belangrijke rol in de gezondheid van uw rug, maar...

...U hoeft helemaal niet zo heel erg fit te zijn... de meeste vooruitgang komt alleen als een aantal cruciale spiergroepen in uw rug op de juiste wijze worden getraind...

...sterker nog, ik ken verhalen van mensen die uiterst fit waren en toch last kregen van hun rug...

...bij al hun fitheid bleken een aantal spieren toch ongetraind te zijn...

...het gaat er dus om dat we de juiste spieren trainen, voor optimaal effect voor uw rug.

Een 61 Jarige Weer Helemaal Soepel
"Heel erg bedankt!
Ik ben ontzettend blij met de oefeningen, ze hebben een 61 jarige weer helemaal soepel gemaakt. Ik doe de oefeningen al sinds 2005. Nogmaals, heel erg bedankt."
Michael Kasper, USA

goede balans

GEHEIM # 3:

Uw rug staat door spieren in verbinding met allerlei delen van uw lichaam

...U zult ontdekken dat de oefeningen gericht werken aan spieren die vanuit allerlei hoeken 'trekken' en 'tegen-trekken' aan uw rug.

Hierdoor komt uw gehele rug terug in een natuurlijke positie van balans, souplesse en een juiste houding.

Briljante Bron Van Informatie
"Ik wilde u alleen even laten weten dat uw boek een briljante bron van informatie en genezing is geweest voor mijn partner die de laatste jaren steeds problemen met lage rugpijn heeft gehad. Op een leeftijd van 26 was er geen sprake van dat hij een operatie wilde en iedere keer pijnstillers was ook geen optie. Na uw oefeningen nu voor 7 weken gedaan te hebben, en ook zijn eet-en drinkgewoonten iets aangepast te hebben, heeft hij nu bijna geen rugpijn meer en wat hij alleen nog heeft is een beetje stijfheid bij het opstaan. Hij doet de oefeningen nu nog 3 x per week om de spieren en soepelheid van zijn rug te onderhouden.

Ik kan u niet genoeg bedanken!"
Christina Damovski, USA

spiercorset ruggegraat

...rechts ziet u een tekening van de ruggegraat met een aantal minder bekende - dieper liggende - spieren; het spiercorset rond uw ruggengraat.

Bij mensen met herniaklachten zien deze spieren er niet goed uit.

Met een aantal speciale oefeningen zult u juist deze spieren snel weer op sterkte krijgen.

Misschien leuk om te weten dat u met de oefeningen niet veel tijd kwijt bent. Het is veel belangrijker welke oefeningen u doet en in de juiste volgorde.

U heeft ook niets extra's nodig om het volledige effect van deze oefeningen te ervaren. U kunt de oefeningen gewoon thuis zonder hulpmiddelen doen.

Resultaat Na 2 Keer
"Ik ben nog maar net begonnen met de oefeningen en ik weet niet of het mogelijk is, maar al na twee keer voel ik een groot verschil.

Ik ben de afgelopen 9 maanden door een hel gegaan met mijn hernia. Ik ging 1 x per week naar een chiropractor, maar zoals ik me nu voel, hoef ik daar niet veel langer meer naar toe! Bedankt!"
Dianne Merchant, Zuid-Afrika

psychiater

Dr. Sigmund Affenscheiss:
"U stelt zich aan..."
Welterusten dokter!

...Er zijn ook mensen die zeggen dat rugpijn en herniaklachten tussen de oren zitten...

...daardoor zou u kunnen denken dat u zich dus aanstelt...

...Ik geloof dat niet...

...in de vele emails die ik ontvang, lees ik over echte rugklachten met vaak een duidelijke oorzaak die gelukkig meestal heel snel weer kan verdwijnen...

...en toch...

...er zijn dingen die u met uw verstand kunt doen die een groot verschil maken voor uw gezondheid en een positief effect op uw rug hebben.

GEHEIM # 4:

Ik Was Stomverbaasd
"Ik had mijn twijfels of uw informatie zou helpen voor mijn situatie. Ik heb de laatste 3 a 4 weken enorm last gehad van mijn rug, ik werd er gewoon wanhopig van, aangezien mijn pijn zich uitbreidde van mijn lage rug naar de heupen.

Ik heb pas wat homeopathische pijnstillers gekocht die moesten werken bij rugpijn, en ze deden ook wel iets aan de pijn maar boden natuurlijk geen echte oplossing.

Maar alleen de pijn stillen was niet wat ik wilde, ik wilde voorgoed van mijn rugpijn af!

Ik ben 2 dagen geleden met uw oefeningen begonnen en heb ze in de voorgeschreven volgorde gedaan. Mijn pijn was bijna onmiddellijk weg! Ik was stomverbaasd!"
Huey Bard, Ohio, USA

GEHEIM # 5:

Als er maar 1 ding zou kunnen zijn dat ik u kon leren, dan zou het de kennis over de facetgewrichten zijn!

zwaartekracht doet iets in uw rug

Tussenwervelschijven Zwellen Weer Op
Als De Zwaartekracht Wordt
Geneutraliseerd

U zult namelijk de grootste sprong voorwaarts maken met de gezondheid van uw rug, door de oefeningen die gebaseerd zijn op deze kennis!

Wist u dat astronauten na een ruimtereis gegroeid zijn?

Soms met enkele centimeters! Dat heeft alles met de tussenwervelschijven en met de zwaartekracht te maken...

...door de afwezigheid van zwaartekracht tijdens de ruimtereis zwellen de tussenwervelschijven weer op tot volle dikte, optimaal in staat om precies dat te doen waarvoor ze gemaakt zijn..

In het dagelijks leven worden uw tussenwervelschijven beetje bij beetje geplet door de krachten die er de gehele dag door op worden uitgeoefend...

...en platte, dunne tussenwervelschijven spelen een belangrijke rol in rugpijn die onverhoeds, vlijmscherp en bij herhaling de kop op steekt...

...in mijn boek leert u...

... dankzij deze oefening kunnen uw tussenwervelschijven de ruimte krijgen die ze nodig hebben om weer helemaal op dikte te komen.

Als Sneeuw Voor De Zon
"Ik ben inmiddels bijna 3 maanden zwanger en mijn rugklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer ik de oefeningen heb gedaan.

Ik heb er in ieder geval zeer veel baat bij.

Kort maar krachtig, bedankt en succes met alles."
Monique W.

Maar het gaat verder dan alleen uw rug...

drink meer water

Denkt u ook dat u
genoeg drinkt?

Een Iraanse Arts stuitte bij toeval - tijdens zijn gevangenschap - op een ontdekking die verreikende gevolgen heeft gehad voor vele duizenden mensen wereldwijd.

Deze dokter heeft 25 jaar onderzoek gedaan naar de gevolgen van uitdroging op de gezondheid. Daarbij ontdekte hij o.a. waarom de tussenwervelschijven van veel mensen zo dun en uitgedroogd zijn.

De eerste keer dat ik zijn onderzoek las, kon ik mijn ogen niet geloven...

...ik dacht, "als dit waar is, waarom weet ik dit dan niet?"...

Ik kwam er achter - net als de Iraanse Doctor - dat de reguliere medische wetenschap het moeilijk vindt om geneeswijzen te accepteren die nauwelijks iets kosten...

...waarom?

Heel simpel.

Hier is de reden: kosten van geneesmiddelen zijn voor de medische wereld opbrengsten.

En iets dat zo goedkoop is als water, welk pharmaceutisch bedrijf kan daar nou geld aan verdienen? Dus waarom zou je dan een voormalig Iraans gevangene de ruimte geven om zijn verhaal te vertellen? Gelukkig heeft deze arts zijn verhaal onder de aandacht van miljoenen mensen in Amerika kunnen brengen.

U zult met mijn programma gebruik kunnen maken van de onderzoeksresultaten van de Iraanse Arts.

Nu snap ik waarom ik nooit vooruitgang had...
"Ik wil je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om met mij mijn dagelijkse leven door te nemen om te kijken wat de reden was dat mijn vooruitgang op zich liet wachten.

Toen je me vroeg naar wat ik dronk, dacht ik: 'hou maar op, daar zit het niet in, ik drink juist heel veel'.

En dat was ook zo, maar nadat ik jou het lijstje had gestuurd van dingen die ik regelmatig dronk en toen jij me daarna terugmailde welke drankjes in mijn menu meer water kostten dan er in zat... Pas toen viel het kwartje, nu snap ik waarom ik nooit vooruitgang had!

Ik ben nu een paar weken bezig zonder die vloeistoffen in mijn menu en nu is de vooruitgang eindelijk gekomen.

Dank je wel!
John S. Australie

 

Hier wat verontrustende statistieken:

GEHEIM # 6:

'U zult weten wat u precies kunt doen zodat
de water huishouding in Uw lichaam helemaal OK is...

Deze kennis kan U ook helpen om gewicht te verliezen!'

Helemaal Ondersteboven
"Ik wil u bedanken voor uw hulp en inzicht. Mijn vriend, Rick, heeft het hele boek gelezen, de oefeningen gedaan en was helemaal ondersteboven van de onmiddellijke resultaten. Hij voelde meteen dat de pijn minder werd. Ik kan u hier nooit genoeg voor bedanken. U bent in mijn gedachten voor iedere goede dag die Rick heeft. Dank, duizendmaal dank
!"
Sheila Davis, USA


bestel nu uw persoonlijke copie


Maar u zult nog meer leren...

hernia
Uw Tussenwervelschijven
Schreeuwen Om Vocht!

rugpijn - froge spons
Een Droge Spons
Kan Niet Veel Hebben

Zoek eens een uitgedroogde spons, als u er een kunt vinden...

Wring en verdraai die spons nu een aantal keren... u zult al snel zien dat de spons gaat scheuren en breken... u zult nog iets anders zien,... een droge spons heeft geen haast om terug te komen in zijn natuurlijke vorm.

Doe hetzelfde nou eens met een natte spons... en kijk dan wat er gebeurt. 

Maakt niet uit hoe vaak u draait, wringt en trekt, hij blijft heel en schiet altijd makkelijk terug in de oorspronkelijke vorm.

Als uw tussenwervelschijven uitgedroogd zijn, worden ze dun, kwetsbaar en raken makkelijk en blijvend uit hun natuurlijke vorm...

...als uw tussenwervelschijven goed doorvochtigd zijn, blijven ze soepel, sterk en komen ze makkelijk terug in hun goede vorm.

En dit is wat U wilt doen met uw tussenwervelschijven... 

"u wilt uw tussenwervelschijven tot het maximum verzadigen met het juiste vocht...

...want dan zijn ze het best in staat om de druk te weerstaan die uw dagelijkse leven er op uit oefent!"

Beter Dan Snijden, Hameren, Vijlen en Weer In Elkaar Schroeven...
"Ik heb net je boek ontvangen en wilde je even bedanken, het ziet er prima uit, eenvoudig te lezen. En al terwijl ik het lees voel ik me al beter omdat ik nu begrijp dat er een grote kans is dat ik de gezondheid van mijn rug in eigen hand kan nemen, een geruststellende gedachte mag ik wel zeggen. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat snijden, hameren, vijlen en mijn rug weer in elkaar schroeven
leuker zou zijn. Ik ga het pagina voor pagina lezen. Het ga je goed, en nogmaals bedankt voor je inspanningen!"
Martin Sykora, Zuid Afrika

GEHEIM # 7:

...tussenwervelschijven spelen een cruciale rol in de gezondheid van uw rug, de meeste mensen denken pas aan hun tussenwervelschijven als ze een hernia hebben... FOUT!

...tussenwervelschijven zijn de vering van uw rug, en als de vering van uw rug niet goed werkt, gaat er van alles mis in uw rug...

...krachten die normaal gesproken in uw rug weggeveerd worden, komen bij een slecht verende rug terecht waar uw lichaam er moeite mee heeft en zo rolt u van het ene in het andere probleem.

Maar u niet langer, want u zult:

Rugklachten Verdwenen
"enige tijd geleden heb ik uw boek ontvangen. Ik heb vele oefeningen uitgevoerd en met succes. Mijn rugklachten zijn verdwenen.
"
W. Nijenhuis, NL

U zult leren:

80 Jaar - Meteen Resultaat
"De service om mij te beantwoorden is geweldig; ik heb e.e.a. gelezen.... en nu een positief bericht meteen op de eerste oefening dat gewoonweg eigenlijk niet kan!!!! Maar ik heb gisteren nadat ik wat binnengehaald had meteen de eerste oefening gedaan.

Kon vanmiddag toen ik van Ermelo naar Nunspeet fietste (dat fietsen is totaal geen probleem) doch toen ik in Nunspeet was kon ik (ik vertel geen sprookje) gewoon winkelen. Heb de hele dorpsstraat afgelopen met aan het einde wel wat problemen en na een zitje op een bank aldaar (aan het einde van die straat) kon ik gewoon naar mijn in het begin gestalde fiets LOPEN zonder pijn in mijn billen. Daarvoor had ik altijd gloeiende billen; niet prettig!

Ik ben net 80 geworden en wil natuurlijk veel te snel genezen en weer (wat ik graag doe) winkelen en niet kopen hoor, maar op de hoogte blijven van hetgeen in die winkels ligt die mij als techneut interesseren. Dit was mijn eerste dag en meteen resultaat... dat was het, stop er mee, vele groeten."
C.J. G, Ermelo

U zult ook nog leren...

GEHEIM # 8:

Hier is waar het om gaat:

Als laatste zult u leren...

GEHEIM # 9:

EEN KRACHTIGE DOORBRAAK: Speciale Oefeningen!

speciale rugoefeningenNaast alle bovenstaande dingen zult u leren over een speciale serie uitgekiende oefeningen ...

...uitgekiend om heel gericht aan de volgende dingen te werken:

 

...ook zal uw lijf weer beter in de juiste houding komen, en daar zult u de prettige effecten van merken op allerlei gebieden van uw leven...

...met een juiste houding voelt u zich lekkerder in uw eigen vel, en dat straalt u uit!

"U hoeft niet langer te wachten... het e-boek kan binnen 1 minuut op uw computer staan... onmiddellijk beschikbaar zodat U uw eigen genezingsproces kunt activeren!"

bestel nu uw persoonlijke copie

In het kort . . .

 1. u zult leren welke 3 dingen absoluut essentieel zijn voor een gezonde rug (pagina 5)
 2. u leert over de ruggegraat, de wervels en de gezonde vorm die uw ruggegraat nodig heeft (pagina 8)
 3. u zult leren over de pezen en banden van uw rug (pagina 9)
 4. u ontdekt de geheimen van de vochthuishouding van de tussenwervelschijven (pagina 10)
 5. u leert de functie van tussenwervelschijven (pagina 11) - ook van belang als u geen hernia heeft!
 6. u leert wat er gebeurt als uw rug onvoldoende kan bewegen (pagina 12)
 7. u leert wat de nadelen zijn van te dunne tussenwervelschijven (pagina 13)
 8. u leert waarom sommige ruggen heel makkelijk in de problemen komen (pagina 14)
 9. u leert dat de mobiliteit van de wervels van de ruggegraat van groot belang is (pagina 16)
 10. u leert over het facetgewricht, misschien wel het belangrijkste gewricht in uw rug! (pagina 17)
 11. u leert waarom het goed is uw gedachten te vullen met goede kennis over uw rug (pagina 18)
 12. u ontdekt de dieper liggende spieren - het spiercorset rond uw ruggegraat (pagina 19)
 13. u zult ook de oppervlakte spieren tegenkomen en de rol die zij spelen in een gezonde rug (pagina 20)
 14. u ontdekt het geheim van het bekken als onderdeel van uw rug (pagina 21)
 15. u zult de functie van het SI gewricht ontdekken (pagina 21)
 16. u leert hoeveel uw SI gewricht moet kunnen bewegen en waarom (pagina 22)
 17. u ontdekt de oorzaken van rugproblemen (pagina 24 en verder)
 18. u ontdekt dat uw lichaam voldoende geneeskracht aan boord heeft (pagina 31)
 19. u ontdekt wat u meer moet eten en drinken en waar u minder van moet eten of drinken (pagina 32)
 20. u leert over de hernia - u hoeft er geen een te hebben om er al last van te hebben! (pagina 35)
 21. U ontdekt het verband tussen de plaats van uw (pijn-)klachten en de plaats waar uw rug hulp nodig heeft (pagina 36)
 22. u leert over het doorvochtigen van uw tussenwervelschjven (pagina 39)
 23. u leert waar de meeste hernia problemen voorkomen en waarom dit zo is (pagina 41)
 24. u leert de 5 dingen die u makkelijk zelf kunt doen om uw rug te laten genezen (pagina 42)
 25. u ontdekt dat u het helemaal zelf bent die de grootste invloed op de gezondheid van uw rug heeft... (pagina 43)
 26. u ontdekt het geheim van de achteroverbuig-oefeningen (pagina 44)
 27. u leert naar welke signalen u, bij het doen van oefeningen, moet luisteren (pagina 46)
 28. U leert de allerbelangrijkste oefening die er maar is voor uw rug (pagina 48)
 29. u ziet iedere oefening voorgedaan op duidelijke foto's (pagina 45 en verder)
 30. u leest duidelijke beschrijvingen van iedere oefening, naast de foto's (pagina 45 en verder)
 31. u leert een aantal oefeningen om uw SI gewricht een gezonde impuls te geven (pagina 52-55)
 32. u leert hoe u uw rug geheel kunt ontspannen en uitrekken (pagina 56)
 33. u leert een oefening die de juiste spieren van uw onderrug oprekt en versterkt (pagina 57)
 34. u leert een oefening waarmee u de beweeglijkheid en natuurlijke stand van uw bekken kunt verbeteren (pagina 58)
 35. u leert een oefening voor de diepere spieren rondom uw bekken (pagina 60)
 36. u leert een speciale oefening waarmee u uw hamstrings op een onbelaste manier kunt oprekken (pagina 62)
 37. u leert buikspieroefeningen die passen in een rug-programma (pagina 64 en 65)
 38. u leert hoe u de wervels van uw rug netjes kunt oplijnen (pagina 66)
 39. u leert een oefening waarmee u de 'rotatie'-spieren rondom uw ruggegraat kunt versoepelen en versterken (essentieel voor de doorbloeding van de lage rug) (pagina 68 en 69)
 40. u leert een oefening waarmee u de zijdelingse rugspieren kunt strekken en versterken (pagina 70)
 41. u leert een oefening waarmee u uw rug soepel kunt maken over de hele lengte van uw rug (pagina 72)
 42. u leert een oefening waarmee de corset-spieren van de achterkant van uw rug sterker worden gemaakt, ook wordt met deze oefening de tussenwervelschjf gelegenheid geboden om weer terug te zakken in de juiste positie en stand (pagina 73)
 43. u leert ook hoe u de balans kunt krijgen en houden tussen links en rechts van uw achterliggende rugspieren (pagina 74)
 44. u leert een oefening om voldoende kracht in de rug te brengen als tegenwicht voor (te) sterke buikspieren (pagina 75)
 45. u leert een oefening om de rug na de voorgaande oefeningen op precies de juiste manier weer soepel te ontspannen (pagina 77)
 46. u leert een uitstekende rotatie oefening die de wervels zacht roteert en de juiste druk op uw tussenwervelschijven zet zodat ze uitgenodigd worden om te genezen (pagina 80)
 47. u leert nog een afsluitende strekoefening, heel goed na de eerder rotatie oefeningen (pagina 81)
 48. u krijgt als bonus - gouden - tip - een oefening die in een crisis-situatie van uw rug snel verlichting van klachten zal brengen (pagina 83-85)
 49. u krijgt als laatste nog mijn oprechte wens voor nog wat extra hulp... (pagina 86)
 50. 92% van de mensen leest dit boek binnen 1 avond uit!
 51. De serie oefeningen kunt u binnen 30 minuten doen!

 

Luister... Ik heb kosten noch moeiten gespaard om de beste kennis en ervaringen over de rug te verzamelen en in een goed boek samen te vatten. Deze kennis krijgt u niet van uw dokter of uw specialist. Deze kennis is alleen op deze site te vinden.

Ik heb een klein vermogen uitgegeven aan het kopen en verzamelen van al deze kennis om van mijn EIGEN rugproblemen af te komen... ik heb voor het probleem gestaan van een rug die niet goed wilde... ik WEET dat dit werkt. Al het werk is al gedaan, de rechtstreekse route naar al deze kennis is nu voor u beschikbaar. U hoeft geen duizenden euro's uit te geven, of maanden te spenderen om al deze kennis te vergaren.

Dit UNIEKE programma geeft u
 de controle over uw eigen genezingsproces.

Rugpijnweg.nl Totaal programma

bestel nu uw persoonlijke copie

"De Twee Belangrijkste Vragen Die U Misschien Nog Heeft..."

Hoe aantrekkelijk dit ook is, de ervaring leert dat niet iedereen die dit leest ook actie neemt om dit programma zelf uit te proberen.

Hoewel dat natuurlijk ieders volle recht is, houdt het mij persoonlijk wel heel erg bezig...

...ik weet namelijk hoe mensen baat hebben bij mijn programma. Ik lees hun emails, ik hoor wat ze zeggen, ik zie sommigen persoonlijk of praat met ze over de telefoon; en honderden mensen vertellen me op allerlei manieren dat mijn boek een "baken van licht in een mist van slechte rug adviezen is"(Algis R. Pabarcius, UK)

Juist daarom haat ik de gedachte dat iemand mijn programma niet probeert omdat ik iets over het hoofd heb gezien in mijn uitleg ervan.

Daarom ben ik in gedachten nog eens door alle redenen gegaan die mensen kunnen hebben om het Rugpijn & Hernia Weg-Programma niet te proberen. Ik kom op twee belangrijke vragen die mensen dan nog hebben:

Vraag nummer 1: Is dit medisch verantwoord?

Hoewel ik geen arts of therapeut ben, heb ik me volledig gericht op het in kaart brengen van alles wat er maar voorhanden is op medisch gebied over de rug en de oorzaken en oplossingen voor rugproblemen. Mijn programma is daarmee volledig gebaseerd op kennis die in sommige onbekende hoeken van de medische wereld soms al heel lang beschikbaar is, alleen heel vaak nog ontoegankelijk voor het grote publiek.

Ik maak in mijn boek dus eigenlijk de kroonjuwelen van de medische kennis over de rug bekend... alleen doe ik dat op een heel eenvoudig te begrijpen manier.

Vraag 2: Wat als het voor mij toch niet werkt?

Omdat ik u wil aanmoedigen om uw rug een kans te geven tot natuurlijk herstel, krijgt u een uiterst ruime garantie.

Ik wil boven alles zorgen dat u geen enkel risico loopt in het uitproberen van mijn programma. Het risico dat u uw geld voor niets uitgeeft aan dit boek, neem ik geheel voor mijn rekening, als het voor u niet werkt, krijgt u zonder enig probleem uw geld terug!

Mocht het zo zijn dat u er geen baat bij hebt: 1 email is genoeg om uw geld onmiddellijk terug te krijgen.

En mijn garantie is 7 weken geldig...

...jazeker...

...u heeft 7 weken de tijd om dit rugpijnweg programma helemaal op mijn risico uit te proberen: niet-goed-geld-terug!

 

Rugpijnweg.nl Totaal programma
bestel nu uw persoonlijke copie

bestel nu uw persoonlijke copie

Nog 1 keer de inhoud. . .

 • 86 pagina's gevuld met de allernieuwste informatie over rugpijn en hernia. (Het moeilijkst was het om de essentie zo duidelijk mogelijk in zo weinig mogelijk pagina's te krijgen!)
 • Makkelijk te begrijpen informatie over hoe uw rug werkt, hoe uw ruggegraat werkt, hoe de spieren van uw rug werken, etc. De laatste onderzoeksresultaten mbt de oorzaak van rugklachten, de beste oefeningen, de meest recente informatie over stoffen die helpen of hinderen bij genezing.
 • Natuurlijk krijgt u de volledige beschikking over al mijn inzichten in oplossingen om het natuurlijke genezingsproces te starten in uw rug.
 • U zult de menutips ontvangen, zodat u weet waarvan u meer en waarvan u minder moet nemen en wat u het best geheel uit uw menu kunt schrappen.
 • Alles uitgelegd in makkelijk te begrijpen taal en alle belangrijke concepten uitgebeeld aan de hand van exclusief voor dit boek getekende medische illustraties.
 • De eerste 44 paginas gaan over exact die informatie waarmee u alle inzichten krijgt die u nodig hebt om een complete specialist te worden - u zelf uw eigen rug-specialist.
 • speciale rugoefeningenDe overige 42 paginas zijn gericht op het Rugpijn & Hernia Weg Oefen Programma dat al duizenden wereldwijd heeft geholpen.
 • Tegen de tijd dat u bent aangekomen bij de oefeningen in mijn eBoek, begrijpt u wat de oorzaak is van uw specifieke rugklachten en zult u in staat zijn om te beoordelen welke oefeningen in uw geval de beste resultaten zullen geven.
 • Alle oefeningen worden voorgedaan op duidelijke foto's en uitgelegd in heldere stappen, in dagelijks taalgebruik.
 • Het eBoek wordt geleverd als een PDF, wat betekent dat u het op iedere computer kunt lezen en afdrukken. Het betekent ook dat u extra kopieën voor eigen gebruik kunt opslaan op uw laptop, uw thuiscomputer, etc.
 • Het pdf formaat maakt het mogelijk om kopieën van uw gepersonaliseerde pdf op te slaan voor for back-up doeleinden.
 • Uw PDF-eBoek wordt gepersonaliseerd speciaal voor U. Dit betekent dat u een speciale kopie zult ontvangen van mijn eBoek dat helemaal speciaal voor u wordt gemaakt!

bestel nu uw persoonlijke copie

bestel nu uw persoonlijke copie

Ontvang
"Rugpijn, Hernia, Spit & Ischias: WEG ERMEE!" DIRECT

Onmiddellijk na uw betaling komt u op de pagina
waar uw gepersonaliseerde pdf op u wacht...

Waarom Nog Langer Wachten?
Doe Iets Voor Uw Rug...
En Doe Het NU!

bestel nu uw persoonlijke copie

"Het Mooiste: Probeer 'Rugpijn, Hernia, Spit & Ischias: WEG ERMEE!'
Met Volledige 7 Weken
Lange:
"Helemaal Tevreden - Of Ik Wil Uw Geld Niet" Garantie!"

robertMijn persoonlijke garantie:

Ik garandeer dat u geheel en al, compleet
tevreden en blij met mijn boek zult zijn
!

Want als u dat niet bent... als u, om welke reden dan ook, of zelfs helemaal zonder reden... als u geen vooruitgang boekt nadat u de oefeningen 7 weken heeft gedaan, stuur mij dan gewoon een email en ik zal u met alle genoegen AL uw geld terugbetalen. Geen Vragen, Geen Problemen...tevreden

U hebt absoluut helemaal niets te verliezen!

Voel U Geheel Vrij Om Nu Mijn Programma Te Proberen!

 

Robert Feddes

Als het al gebeurt dat iemand zijn geld terugvraagt...

Bijzonder Sympathiek
"Bijzonder sympahtiek dat u het gehele bedrag heeft teruggestort. In mijn eerdere mail was ik daar nogal voorzichtig in, en vroeg zelfs om eventueel een gedeelte. Des te meer waardeer ik de wijze van afhandeling. Ik wil u nogmaals complimenteren voor de duidelijke wijze waarop u een en ander uitlegt in uw boek. Helaas dat het voor mijn vrouw in haar situatie niet zinvol is. Ik zal overigens uw site in mijn omgeving propaganderen. Nogmaals hartelijk dank. Vriendelijke groet.
"
Wim de Vos, Maassluis

“Bent U Klaar Voor
Een Leven Zonder HerniaKlachten?”


"Ik weet dat u dat bent... dat u dit leest betekent dat u op zoek bent naar een antwoord op uw herniaklachten. En ik kan u echt niets meer vertellen dan dat ik u uitnodig om het gehele rugpijnwegprogramma gewoon uit te proberen, zodat u er zelf achter komt hoe krachtig het werkt!..."

Rugpijnweg.nl Totaal programma

bestel nu uw persoonlijke copie

bestel nu uw persoonlijke copie

PS. Als u nog aarzelt, mag ik een suggestie doen... aarzel niet langer, probeer het gewoon! De oefeningen in mijn boek laten uw herniaklachten verdwijnen, net als ze dat voor mij hebben gedaan. U zult iets moeten doen. En ik ben er zeker van dat mijn boek het grote verschil voor uw rug zal betekenen. Maar als ik het mis heb, en u geen verlichting van uw klachten ervaart. laat het me dan weten binnen 50 dagen (7 weken) en ik zal uw geld terugstorten! Dus klik hier en koop de genezing van uw hernia nu zonder risico!

P.P.S. Dit bijzondere programma is voor een beperkte tijd beschikbaar voor de speciale prijs van Euro 54,85 39,90 Euro. Als u uitstelt loopt u deze speciale prijs mis... en u zult langer dan nodig last houden van uw rug.

P.P.P.S.  U kunt niets verliezen dankzij mijn ongelofelijke 100% geld-terug-garantie... want als u aan het eind van 7 hele weken na uw aanschaf, als u me dan op papier in de ogen kunt kijken en me kunt vertellen dat u de oefeningen heeft gedaan en helemaal geen vooruitgang hebt geboekt in de gezondheid van uw rug, dan sta ik er op dat u mij uw geld terug laat geven... want als het niet voor u werkt, als het u niet helpt... wil ik uw geld niet houden!

System Requirements: Het eboek Rugpijn, Hernia, Spit & Ischias: WEG ERMEE! kan worden geopend op iedere computer die adobe acrobat heeft, een gratis verkrijgbaar programma wat wereldwijd nummer 1 is in het gebruik voor mooi opgemaakte documenten die zonder problemen electronisch gedistribueerd moeten worden.

Om uw kopie van "Rugpijn, Hernia, Spit & Ischias: WEG ERMEE!" NU te ontvangen, klik nu hier

bestel nu uw persoonlijke copie

Rugpijnweg.nl Totaal programma

bestel nu uw persoonlijke copie

*De getuigenissen die u op deze site leest, zijn van mensen die mijn eboek hebben gebruikt en hun resultaten met mij hebben gedeeld. Natuurlijk is hun ervaring geen garantie dat het voor u net zo zal gaan. Resultaten verschillen nu eenmaal. Niets op deze website is bedoeld als medisch advies, in geval van een medische aandoening, raadpleeg dan toch altijd uw arts.